Boldcube

Filtrează

Boldcube

În 2017, s-a nascut BOLDCUBE pentru a lumina o lume de modele plictisitoare și prea scumpe în lumea trotinetelor si tricicletelor.

Imputernicite de creativitate și spiritul aventurii, trotinetele noastre ne deosebesc, aducând calitate, varietate și un avantaj la prețuri radical corecte.

Copii de toate vârstele au fost inspirați să se îndrăgostească de acest nou stil de călătorie care continuă să aducă un sentiment de schimbare pozitivă în viața lor.

Produsele BOLDCUBE

Cu grijă creativă. Atentia la detalii se vede pe fiecare scuter. De la cursele aglomerate de la școală până la naveta în oraș,  produse BOLDCUBE care pun experiența și siguranța pe primul loc.

Modelele BOLDCUBE  sunt pentru toată lumea. Varietatea de stiluri este ceea ce le diferențiază, linia de produse variază de la netedă, calmă la zdrobitoare și vibrantă,  pentru oricine  merge vreodată cu un scuter care îi exprimă identitatea.

Misiunea BOLDCUBE

Misiunea noastră este simplă. Pentru a construi produse care alimentează curiozitatea, dând putere cicliștilor de toate vârstele să exploreze cu încredere.

Proiectarea plimbărilor care pot îndura aventuri, dar care pot fi și reparate ori de câte ori te lovești de o denivelare pe drum.

Disponibil  acum in oferta Mara and Tom pentru cumpărături online sau în magazin și livrat în ambalaje ecologice considerate durabile.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare