Jucării din lemn

Filtrează

Jucării din lemn

Jucării din lemn realizate din cele mai bune materiale, atractive pentru copii. Figurine din lemn, jocuri logice și seturi de construit toate realizate din cele mai bune materiale de producatori de marcă.

Cele mai importante branduri de jucării de lemn oferite de Mara and Tom:

Haba, Small Foot, Djeco, Vilac

Jucarii din lemn – De ce sunt mai bune ?

Există numeroase motive pentru a vă îndruma copii spre jucării din lemn. Lemnul este în primul rând un material natural spre deosebire de plastic, ce învață copii cum e să simți textura naturală.

Jucăriile din lemn sunt mai durabile față de cele din alte materiale. Jucăriile din lemn au o viață mult mai lungă și de obicei pot fi recondiționate.

Jucăriile din lemn sunt mai sigure, pentru că în caz de distrugere nu lasă bucăți mici ce pot răni copii și sunt mult mai rezistente la șocuri mecanice.

Jucării din lemn – mai bune pentru dezvoltarea copiilor

Jucăriile din lemn sunt perfecte pentru a crea lumi noi de la zero. Cuburi și  jucării din lemn de construit pot fi transformate în tot ceea ce un copil dorește să fie și pot urmări dezvoltarea copilului de la jocul simbolic simplu până la jocul imaginativ complex.

Pentru ca jucariile din lemn nu au n general

Este rentabil să cumperi jucării din lemn?

Raspunsul pe scurt : Da. Datorită duratei lungi de viață și a rezistenței în timp jucăriile din lemn, cu toate că inițial par mai scumpe , acestea se amortizează în timp. Chiar dacă, copilul tău nu se mai joacă cu ele, le poți vinde sau darui altui copil, pentru că de obicei sunt într-o stare bună cel puțin câțiva ani.

Jucăriile din lemn sunt fascinante, indiferent că sunt zornăitoare de bebeluși, un puzzle simplu din cuburi, un trusă de scule sau un set de construcții din lemn. Toate acestea oferă copiilor o experiență unică tactilă și emoțională pe care niciun alt material nu o poate oferi.

La Mara and Tom ne alegem cu grijă producătorii de jucării din lemn. Jucăriile  pe care le oferim sunt de foarte bună calitate, din materiale ecologice, non-toxice, sunt testate în timp și sunt create de specialiști în educație după cercetări laborioase.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare