Copiii mici peste 2 ani devin conștienți de funcția obiectelor. Le place să stivuiască cuburi în structuri, se bâlbâie într-un telefon de jucărie sau să bea dintr-o ceașcă. Conceptul de joc simulat începe acum. Micuțul tău ar putea băga o păpușă în pat noaptea sau ar putea face zgomote „choo choo” în timp ce împinge un tren de jucărie.

Aceasta pune bazele pentru jocul preșcolar, atunci când folosiți cronometrul cuptorului într-o bucătărie de joacă sau sună clopotelul într-un camion de pompieri arată înțelegerea tot mai mare a copilului dvs. că fiecare obiect servește unui scop.

Copilul dvs. va începe, de asemenea, să diferențieze culorile și formele. Așa că alegeți jucării luminoase, colorate și distractive pentru ca mâinile mici să le poată ține. Până la vârsta de 2 ani, majoritatea copiilor mici pot lovi cu piciorul o minge, pot mâzgăli cu un creion și pot construi turnuri înalte de patru sau mai multe blocuri. Până la vârsta de 3 ani, ei pot face puzzle-uri simple și pedala un triciclu.

Așteptați-vă să vedeți o mulțime de repetări ale unor miscări, deoarece așa stăpânesc cei mici noi abilități și învață că au un anumit control asupra lumii din jurul lor.

Jucăriile recomandate pentru copii de 2 ani și peste sunt: jucării de sortare și potrivire, jucării de asociere, jucării de motricitate cu părti în miscare, puzzle-uri cu până în 3-4 piese, jocuri și seturi de joc de rol: bucătării, păpuși, mașini de pompieri, poliție, trenulețe etc.

Afișez 1 - 20 din 256 de rezultate
Filter

Santier, LEGO Duplo, 10990

Evaluat la 0 din 5
319,99 lei

Joc cu magneti, Animale costumate, Djeco

Evaluat la 0 din 5
94,30 lei

Set trenulet Clasic Deluxe, Brio, 33424

Evaluat la 0 din 5
378,00 lei

Mini set, Trenulet Fortestier, Brio, 33042

Evaluat la 0 din 5
103,50 lei