Headu

Filtrează

Headu

Headu este un brand Italian de jucarii si jocuri educative realizate cu dedicatie si multa cercetare de educatori, psihologi si designeri cu experinta in lucrul cu copiii.

Jocurile si jucariile HEADU stimuleaza mintea copiilor prin joc si cu ajutorul unor mecanisme educationale amuzante, organizate intr-un meniu personalizat de competente, pentru a se desfasura intr-un mod spontan si liber, cu o capacitate de invatare permanenta.

De ce sa alegi  Jucarii HEADU?

Procesul de design a jucariile Headu urmareste 5 borne calitative:

  1. Invatarea.  Centrul de cercetarea Headu  lucrează cu educatori, profesori și experți în dezvoltarea copilului de prestigiu. Dezvoltă resurse inovatoare de învățare care încurajează copiii să se joace, să învețe și să-și dezvolte inteligența printr-o metodă inovatoare numită LPH.
  2. Joaca. Când copiii se bucură de joc, atunci inseamna ca jucariile Headu sunt bine facute. Dispozitivele Headu de predare sunt distractive, captivante și realizate cu materiale durabile.
  3. Materiale. Deoarece mâinile „învață”, copiii se implică mai mult atunci când experiența este  una tactilă. Headu cerceteaza constant materiale și folosesc o gamă largă și de înaltă calitate, inclusiv lemn, carton, textile și multe altele.
  4. Design. Jucariile Headu sunt realizate de specialisti cu un design adaptat copiilor. Ilustratori cu experienta lucreaza pentru a imbunatati permanent calitatea jucariilor.
  5. Digital. Digitalizarea este o componenta educationala importanta in filozofia Headu. Specialistii Headu lucreaza pentru a pune lumea digitala in slujba procesului de invatare a copiilor, prin joc.
Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare