ACHIZIȚII ONLINE

Unde vă stocăm datele?
Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă oferi informațiile, produsele și serviciile pe care le solicitați sau pe care le cumpărați de la noi, online. În acest context, folosim datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă putea procesa comanda de achiziție și tranzacțiile de plată și pentru a vă gestiona livrările, reclamațiile, returnările și rambursările într-un mod sigur și eficient.

Cum vă folosim datele cu caracter personal?
Datele cu caracter personal pe care le-am obținut de la dumneavoastră la plasarea unei comenzi de cumpărare sau la efectuarea unei plăți vor fi utilizate numai în măsura necesară procesării acelei comenzi și livrării produselor și serviciilor solicitate.
Ori de câte ori plasați o comandă, efectuați o plată, returnați un produs sau vă înregistrați într-un serviciu financiar, utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă verifica identitatea și capacitatea de a încheia un contract, dacă informațiile financiare pe care ni le transmiteți sunt corecte, efectuăm verificări privind fraudele sau prevenția altor activități ilegale.

Cine are acces la datele dumneavoastră?
Partajăm datele dumneavoastră cu caracter personal în cadrul VILLAGE RECORDER ori de câte ori este necesar pentru a îndeplini scopul preconizat. Din același motiv, datele cu caracter personal sunt, de asemenea, partajate cu furnizorii care îndeplinesc anumite sarcini în numele nostru, cum ar fi îndeplinirea comenzilor și procesarea plăților. maraandtom.ro este întotdeauna pe deplin responsabil pentru furnizorii săi.
Din când în când, putem partaja date cu caracter personal cu terți independenți, cum ar fi furnizori de comunicații electronice, bănci și servicii poștale. Rețineți că mulți dintre acești destinatari au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal.

Cu excepția celor menționate în mod explicit aici, nu transmitem, nu vindem către terți și nu facem schimb de date cu caracter personal cu terți.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

Atunci când vă pune la dispoziție produse și servicii, maraandtom.ro va prelucra datele cu caracter personal necesare pentru încheierea unui contract cu dumneavoastră și pentru îndeplinirea oricăror obligații derivate din acel contract, indiferent dacă respectivul contract se referă la o comandă și plată sau la utilizarea altor servicii prestate de noi sau de terți.

Pentru cât timp vă păstrăm datele cu caracter personal?
Vom păstra și prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale și nu mai mult.

Cu toate acestea, este posibil să continuăm să folosim și să stocăm datele dumneavoastră în scopuri suplimentare.
Datele comenzii de cumpărare vor fi, de asemenea, utilizate în scopul dezvoltării și îmbunătățirii de produse, servicii.

Datele comenzii de cumpărare vor fi, de asemenea, utilizate în scopul securității și siguranței prin detectarea fraudelor și prevenirea pierderilor.

Dacă sunteți utilizator al unui Cont maraandtom.ro vom continua să folosim datele comenzii dumneavoastră de cumpărare în măsura necesară pentru a ne onora promisiunile și a distribui Marketing direct conform așteptărilor dumneavoastră.

Puteți citi mai multe despre motivul și modul în care VILLAGE RECORDER reutilizează datele cu caracter personal în cadrul secțiunii Politica de Confidențialitate.

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?

maraandtom.ro va utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă administra contul maraandtom.ro („Contul meu”), inclusiv colectarea de consimțăminte, identificarea și certificarea identității utilizatorului contului, prevenirea accesului și utilizării neautorizate, restricționarea utilizării de către minori, comunicarea de avize și notificări, luarea de măsuri împotriva utilizării necorespunzătoare a contului, pedepsirea încălcării condițiilor de utilizare și gestionarea retragerilor consimțământului.  De asemenea, vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă oferi o experiență online personalizată și pentru a vă pune la dispoziție instantaneu informații privind achizițiile.

Nu vom folosi mai multe date decât este necesar pentru a vă oferi toate avantajele asociate unui cont maranadtom.ro. Acest lucru înseamnă că vom utiliza datele cu caracter personal obținute direct de la dumneavoastră doar atunci când v-ați înregistrat pentru un cont.

Pentru a face experiența și mai relevantă pentru dumneavoastră, putem personaliza conținutul înainte de a-l afișa pe baza a ceea ce știm (sau percepem că știm) despre interesele și preferințele dumneavoastră. Dacă, în calitate de deținător al unui cont maranadtom.ro, v-ați înscris pentru a primi reclame și promoții, promoțiile și ofertele dumneavoastră se vor baza pe datele dumneavoastră de profil, pe cumpărături și pe istoricul navigării pe web. Personalizarea se realizează prin analiza și prezicerea aspectelor referitoare la interesele, preferințele, comportamentul dumneavoastră etc., prin utilizarea unei combinații de date cu caracter personal obținute de la dumneavoastră sau de la terți.

Putem folosi, de asemenea, datele cu caracter personal primite de la cookie-uri web, pixeli, plug-in-uri sau alte tehnologii de urmărire web pentru aceleași obiective.

Pentru a afla mai multe despre utilizarea unei astfel de tehnologii, vă rugăm să citiți secțiunea specifică despre cookie-uri din Politica de confidențialitate.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prelucrarea datelor personale pentru contul dvs. se bazează pe consimțământul dvs. atunci când creați contul dvs. Mara&Tom.

Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă furniza o experiență online personalizată, cum ar fi recomandări de produse se bazează pe interesul nostru legitim.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:

Aveți, în orice moment, dreptul de a vă închide contul prin retragerea consimțământului. Dacă decideți să vă retrageți consimțământul, prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal va înceta imediat. Nu veți mai putea obține avantajele aferente calității de utilizator al unui cont Mara & Tom.

Cum să vă retrageți consimțământul?

Vă puteți retrage consimțământul fie dumneavoastră personal, gestionând setările contului dumneavoastră în Contul meu, fie contactând Serviciul nostru clienți la office@maraandtom.ro