Bucatarie Copii

Filtrează

Bucatarie Copii

Bucataria pentru copii este un tip de joc de rol ce reprezinta o mare bucurie pentru copii, fiind una din cele îndragite de catre copii.

Jocul cu orice bucatarie de copii, fie că e din lemn, carton sau plastic ofera acestora o experiență unică și complexa.

Bucătăriile pentru copii de joacă sunt o modalitate excelentă de a-i încuraja pe cei mici să joace diferite roluri și de a le oferi libertatea de a explora scenarii imaginative într-un mod distractiv.

Beneficiile educationale si de dezvoltare pentru copile ale jocului cu bucataria de copii:

Creativitate și imaginație – Folosind un set de bucătărie de joacă, copiii își pot inspira imaginația. Prin asumarea diferitelor roluri în bucătăria de joacă, copiii pot avea libertatea de a-și exprima creativitatea și de a experimenta în felul lor, în confortul propriei case.

Abilități motorii fine – Abilitățile motorii fine includ realizarea de mișcări folosind mușchii mici ai încheieturilor și mâinilor. Un set de bucătărie de joacă este, de asemenea, o modalitate excelentă de a încuraja dezvoltarea abilităților motorii fine. Un set de bucătărie de copii este, de asemenea, o modalitate excelentă de a încuraja dezvoltarea abilităților motorii fine.

Numărare – jocul de rol în bucătăria de joacă este o modalitate excelentă de a-i determina pe copii să exerseze calculul în timp ce se joacă. Poate că copiii pot număra de câte legume au nevoie pentru a face un fel de mâncare sau să vadă la ce oră este gata cina?

Planificare si Organizare – Planificarea și organizarea sunt abilități importante pe care copiii le învață, care îi ajută să-și îmbunătățească gestionarea timpului și să învețe cum să prioritizeze. În bucătăria de joacă, pot exista o mulțime de scenarii pe care copiii le pot juca, care îi vor ajuta și să-și dezvolte aceste abilități.

Abilitati sociale – Abilitățile sociale sunt importante, deoarece le permit copiilor să comunice cu ceilalți și să construiască relații pozitive. În bucătăria de joacă, copiii pot comunica între ei despre ceea ce gătesc, se pot ajuta unii pe alții să adune ustensile și să lucreze împreună pentru a pregăti felul de mâncare. Toate contribuind la un impact pozitiv asupra abilităților sociale ale copiilor în timp ce se joacă.

Lucru in echipa – Lucrul împreună în bucătăria de joacă înseamnă că copiii pot crea un sentiment de lucru în echipă. Poate că trebuie să toacă pe rând fructele sau să amestece ingredientele? Poate că trebuie să împartă spațiul de lucru sau să folosească pe rând soba de gătit aprinsă? Indiferent de scenariu, jocul în acest fel îi ajută pe copii să se leagă, să lucreze împreună și să împărtășească.

Bucatarie copii, jocul de rol – intrebari frevente

De ce e important jocul cu o bucatarie de copii?

Bucătăria de copii este o resursă deosebit de valoroasă pentru jocul de simulare sau jocul de rol. O activitate distractivă și incitantă care dezvoltă imaginația și îmbogățește creativitatea, copiii pot veni cu propriile rețete, pot alcătui meniuri, pot explora diferite ingrediente și pot experimenta cu ustensile și aparate prefăcute.

Care sunt beneficiile alimentelor de jucărie?

Seturile de mâncare de joacă sunt, de asemenea, jucării bune pentru dezvoltarea abilităților de comunicare și limbaj ale copilului. Copiii vor învăța cu siguranță cuvinte noi și își vor extinde vocabularul. Dacă se joacă cu copiii de vârsta lor, se vor distra interacționând și comunicând cu ei în timp ce se joacă.

Cum ajută o bucătărie de joacă la dezvoltarea fizică a unui copil?

Bucătăriile de joacă le oferă copiilor atât de multe moduri de a-și exersa abilitățile motorii, cum ar fi prinderea și folosirea accesoriilor și ustensilelor mici, deschiderea și închiderea ușilor și rotirea butoanelor cuptorului.

Care este scopul unui set de bucătărie?

Setul de bucătărie are mai multe funcții/aparate în bucătărie, cum ar fi cuptorul cu microunde, cuptorul convențional, frigiderul, mașina de spălat vase etc. Lucrul cu toate acestea îmbunătățește abilitățile de organizare ale copiilor. Pe măsură ce copiii se joacă cu setul de bucătărie, fac multă activitate fizică, cum ar fi să ridice furculițe, linguri.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare