Jucării Montessori

Filter

Cuburi Din Lemn Basic, Djeco

Evaluat la 0 din 5
51,00 lei

Geopingy, Cutia Formelor, Djeco

Evaluat la 0 din 5
74,70 lei

Joc Cu Siret, Lassanimo, Djeco

Evaluat la 0 din 5
81,00 lei

Jucarii Montessori

Principiile educației Montessori care încurajează dezvoltarea independentă a copiilor, cu o minima intervenție din partea parinților.

Pentru părinții care vor să își crească și educe copii după principiile Montessori, alegerea jucariilor pentru copii este ideală. Lasă copilul să descopere o lume interactivă pentru a se dezvolta armonios prin jucăriile Montessori.

Care este scopul jucăriilor Montessori?

Jucăriile Montessori sunt concepute pentru a încuraja copiii să exploreze și să descopere independent. Deci, în loc să alegeți jucării care se mișcă și fac sunete pe cont propriu, optați pentru jucării pasive care necesită ca, copilul  să interactioneze fizic  în mod direct și să le încorporeze în jocul său.

Ce face o jucărie sa fie jucărie Montessori?

În cea mai mare parte, jucăriile tradiționale Montessori sunt fabricate din materiale naturale precum lemn, metal, bumbac, lână sau chiar piatră. Simple și fără distrageri sau mecanisme complexe, jucăriile Montessori nu sunt necesare baterii. Sunt jucării care îl vor încuraja pe cel mic să se angajeze într-un joc deschis și imaginativ.

Merită să cumperi jucării Montessori?

Majoritatea părinților care au cumpărat și analizat jucăriile Montessori au spus că merită acest cost și au beneficiat de învățarea și dezvoltarea copilului lor. Atât calitatea jucăriilor, designul lor, cât și suportul educațional au fost resurse foarte valoroase ce au facut diferența în educația copiilor.

Producători importanți de jucării Montessori distribuiți de Mara and Tom:

Haba, Djeco, Vilac, Guidecraft

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare