Afișez 1 - 20 din 1198 de rezultate
Filtrează

Set creativ, Egmont Toys

Prețul inițial a fost: 134,90 lei.Prețul curent este: 118,90 lei.

Dream viewer, diapozitive nostalgice cu povesti, Egmont Toys

Prețul inițial a fost: 115,00 lei.Prețul curent este: 101,20 lei.

Diapozitive nostalgice, Egmont Toys

Prețul inițial a fost: 26,00 lei.Prețul curent este: 23,00 lei.

Oua din lemn, Jucarie pentru copii, Tender Leaf

Prețul inițial a fost: 54,90 lei.Prețul curent este: 47,00 lei.

 

La 6 ani copii au început deja scoala sau urmează să intre la scoala. Socializarea cu alti copii si jocul in grup captăt acum altă dimensiune.

De la această vârstă copii  se bucura de activități ce implică activitatea cu mușchi mari, cum ar fi să sără coarda, plimbări cu bicicleta, role, jocuri cu mingea și în general jocul afară cu alti copii.

Ce jucării sunt potrivite pentru copiii de 6 ani?

Activitațile creative au de asemena un rol important în timpul de joacă al copiilor de 6 ani: activitati ce impun  motricitate fină, cum ar fi desenul, împletirea, tăierea, puzzle-urile, țesutul, prelucrarea simpla a lemnului și cusut simplu.

De la această vârstă începe să se manifeste  o creativitate exploziva iar parintii trebuie să o alimenteze alegând jocuri creative potrivite.

Descoperirea naturii si mediului inconjurator este ceava mai temeinica. Acum vor sa stie de ce și cum se intampla fenomene fizice sau naturale mai complexe. Seturile de experimente sunt acum foarte potrivite pentru a le hrăni această curiozitate.

Pentru că la 6 ani socializare este o nevoie importantă, jocurile de societate sunt acum mult mai interesante. Copiii stiu sa numere si citesc pe litere, inteleg bine regulile unui joc mai complex si pot  efectua strategii simple , din 2-3 pasi pentru atingerea unor obiective. Atentie însa, la această vârstă copii încă nu pot gestiona eșecul foarte bine.

Ce jucării ajută la dezvoltarea copilului la 6 ani ?

La vârsta de 6 ani copii iși rafineaza motricitate fină si astfel jocurile de construit cu piese mai mici precum LEGO le vor antrena simturile si coordonarea pentru scris si alte activitati scolare. Jocurile ce le mentin atentia si concentratea mai mult timp precum puzzleurile sau jocuriled e logica sunt de asemenea recomandate.

Jucariile de exterior au un rol foarte important la această vârsta in dezvoltarea copiilor. Mersul pe bicicleta , saritul corzii, jocuri de aruncat la tintă le antreneaza musculatura, simtul echilibrului si al orientarii in spatiu.

Jocurile si jucariile STEM sunt acum mult mai ofertante, roboti de construi si programat. Jucarii ce implica AI si tehnologiea moderna sunt perfecte pentru dezvoltarea mentala a copiilor de 6 ani.

Pentru mai multe idei de jocuri și jucării puteți să aruncați o privire la cele mai interesante branduri de jucării de pe maraandtom.ro

PicassoTiles , HabaLEGOBRIOLudatticaScratch , Kosmos , Headu , Djeco

Pentru vedea mai multe jucării din colecția noastră clasificate în funcție de vârstă aceesați linkuri următoare: copii sub 1 an | copii de 1 an | copii de 2 ani | copii de 3 ani | copii de 4 ani | copii de 5 ani | copii de 7 ani | copii de 8 ani |