Kosmos

Filtrează

Kosmos

Kosmos este un brand de jucarii și jocuri STEM dar si jocuri de societate, seturi de experimente și jocuri educative și creative.
Thames & Kosmos a fost fondată în 2001 de un director al muzeului științific și de fiul ei, care au văzut marea nevoie și cerere de materiale mai bune pentru educație științifică – resurse pentru părinți și copiii lor care sunt mai atrăgătoare, mai eficiente, mai relevante și mai distractive.
Komos reprezintă jocuri ce fac educația mai ușoară și mai atractivă

Seturi de experiment KOSMOS și accesul la cunoștințe

Generații de copii și-au descoperit entuziasmul pentru știință cu trusele de experiment KOSMOS. KOSMOS reprezintă inovație și calitate, precum și siguranță în implementarea experimentelor. Suntem convinși că copiii pot înțelege mai bine procesele încercând activ și că astfel le este posibil să „descopere și să înțeleagă lumea prin experiență”.
Pe lângă clasicele actualizate la disciplinele de chimie și electronică, tinerii dornici de noi informatii si experiente se pot ocupa acum și de energia eoliană sau solară.

Familia KOSMOS și jocuri de societate

Calitatea înaltă a echipamentelor, designul și cerințele jucăușe au făcut din KOSMOS unul dintre cei mai de succes producători de jocuri din ultimii ani. CATAN (premiat Jocul Anului 1995) a devenit o parte integrantă a peisajului jocurilor de societate.
Conceptul nostru „Literatura în joc” a arătat că, de exemplu, „Stâlpii Pământului” nu este interesant doar sub formă de carte. Premiile pentru produsele noastre pentru „Jocul anului” (2008 pentru Keltis) și „Kennerspielul anului” (2013 pentru Die Legenden von Andor) sau pentru „Jocul anului pentru copii” (2005 pentru The Little Ghost) arată că cu acest angajament minci exact. 

Jocurile Kosmos sunt jucate în multe țări din întreaga lume și au contribuit la succesul Jocurilor germane din SUA si Europa

Descopera oferta de jucarii Kosmos, experimente pentru copii, Jucarii STEM si jocuri de societate prin Mara & Tom importator.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare