Dacă bebelușii explorează obiecte cu cele cinci simțuri, copiii mai mari, cei peste 3 ani încep să-și dea seama cum funcționează obiectele. Acum, copii peste 3 ani, vor folosi jucării și alte obiecte în afara scopului lor, dar își vor imagina și o lume cu alte posibilități. O pătură aruncată peste o măsuță de cafea devine o cazemată. Lutul modelator poate fi folosit pentru a face plăcinte pentru pizza pe care vi se cere să le „gustați”.

Pentru un copi de 3 ani sau mai amre, lumea devine un loc magic fără limite – iar copiii sunt stăpânii și creatorii tuturor. Mulți copii de această vârstă cred că au puteri magice și se pot lupta cu „monștri” și pot câștiga sau se pot transforma într-o prințesă, zână sau altă creatură capricioasă.

Adesea, preșcolarul tău te va atrage într-o fantezie și se așteaptă să joci împreună.  Acest tip de joc fantastic este crucial pentru dezvoltarea copiilor, deoarece îi ajută să-și învingă temerile, anxietățile, și să își dezvolte speranțele și visele.

Lumea este, de asemenea, o scenă, așa că așteaptă-te să auzi o mulțime de „mami, tati, fii atent!” pe măsură ce preșcolarul tău învață un truc nou după altul și îți caută aprobarea și sprijinul pentru noi realizări. Dorința de a se conecta cu ceilalți se extinde și asupra prietenilor, pe măsură ce copii încep să învețe cum să joace și să împărtășească.

Jocul în sine devine mai fizic. De ce să mergi doar când poți sări ?

Afișez 1 - 20 din 385 de rezultate
Filter

Puzzle trio, povesti, Djeco

Evaluat la 0 din 5
47,00 lei

Santier, LEGO Duplo, 10990

Evaluat la 0 din 5
319,99 lei