Jocuri educative

Filtrează

Jocuri  și jucării educative

Jocurile și jucăriile educative sunt cele care  dezvoltă copiilor abilități și îi ajută să interacționeze mai ușor cu alți copii. Jocurile educative le dezvoltă capacitatea de a lua decizii bazate pe logică dar și creativitatea, îndemânarea.

Jocuri ce sprijină învățare socio – emoțională: recunoașterea și gestionarea emoțiilor, dezvoltarea empatiei.

Jucăriile și jocurile educative reprezintă baza exerciții pregătitoare pentru viață, cu rol de socializare – din această categorie fac parte jucăriile care dezvoltă imaginația, competiția, logica, motricitatea, creativitatea etc.

Jocurile și jucăriile educative rămân un mijloc de divertisment, oferind copilului plăcere, consumând energia acestuia, jocul fiind lipsit de responsabilitate și mergând în general pe ficțiune.

Jocuri educative interactive

Jocurile educative interactive sunt jocuri ce se diferențiză de restul jocurilor prin numărul copiilor ce participă la joc, ceea ce presupun interacțiune socială, dialog și cooperare. Prin aceste jocuri copii învață să împartă cu ceilalți, să asculte și să se exprime.

Cum alegi jucăriile educative în funcție de vârsta copilului?

Vârsta este un criteriu esențial atunci când doriți să alegeți  jucării și mai ales jucării educative. Pentru a putea alege fără să greșiti jucării educative urmați indicațiile producatorilor.

Recomandările de vârsta ale acestora pentru jucării sunt în marea majoritatea exactesi astfeș jucăriile se potrivesc perfect intervalului de vârsta indicat

De ce să alegi jocuri și jucării educative?

Jocurile și jucăriile educative prin felul în care au fost gândite de către producător au pe lângă latura de divertisment și o latură educativă.

Aceste jocuri și jucării îi ajută pe copii să deprindă sau să își dezvolte diverse abilități și aptitudini și astfel îl ajută pe cel mic să evolueze.

Citește mai multe despre jocuri și jucării educative

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare