Ce cadou sau jucărie alegi pentru un copil de 7 ani?

Cauti o idee de cadou pentru un copil de 7 ani ? Majoritatea copiilor de 7 ani merg deja zilnic la școală, mulți participă la activități extracurriculare și aproape toți au păreri bine definite despre ceea ce le place și ce nu.

 

1. Jocuri de societate, cadoul potrivit

La 7 ani copii joacă jocuri mai complexe, cu reguli multiple, jocuri de cooperare ce îi pun pe copii să conlucreze pentru atingerea unui obiectiv comun. În același timp, copii de la această vârstă pot juca jocuri alături de părinți pentru momente unice ce se transformă în amintiri.

 

[su_button url=”https://maraandtom.ro/categorie-produs/jocuri-de-societate/” size=”5″ radius=”round”]Vezi mai multe jocuri de societate[/su_button]

2. Arts și Crafts, creativitate

La 6 ani se leagă prieteniile, așadar micile decorațiuni pe care sa le daruiesti prietenilor sunt cool. Bratari, tiare, brose sunt mici opere de arta pe care copiii la aceasta varsta isi doresc sa le creeze.

Motricitatea fina si dexteritatea acum sunt mult mai dezvoltate iar mici tablouri sau creatii origami, miniaturi etc. sunt provocări creative perfecte pentru această vârstă.

 

[su_button url=”https://maraandtom.ro/categorie-produs/arta-pictura-si-desen/” size=”5″ radius=”round”]Vezi mai multe jocuri creative[/su_button]

 

3. Jucării STEM

Jucăriile STEM singure probabil nu vor transforma un copil reticent într-un om de știință, inginer sau programator în miniatură. Dar oriunde se indreaptă interesele copilului dvs., abilitățile pe care le oferă jucăriile STEM – creativitate, gândire critică, colaborare, comunicare și încredere – o vor servi bine pe tot parcursul educației și al viitoarei cariere, indiferent de domeniul pe care îl alege.

 

4. LEGO, eternul cadou

LEGO este la această vârstă deja o prezenta permanentă pe care copii o adoră. Acum copii știu ce sa aleagă din seriile LEGO Friends, LEGO City, LEGO Ninjago, au personaje favorite și își doresc anumite seturi, așadar părinții trebuie să afle ce anume își doresc copii atunci când doresc să le facă celor mici cadouri seturi LEGO.

Jucăriile STEM sunt jucării educative de noua generație ce îi fac pe copii să gândească, să vada efectele acțiunilor lor și să coreleze evenimente pentru a anticipa rezultatul final.

 

 

[su_button url=”https://maraandtom.ro/categorie-produs/lego/” size=”5″ radius=”round”]Vezi mai multe experimente[/su_button]

 

5. Jucării de exterior

Copiii la 6 ani  sunt activi, fac echipa cu prietenii, se joacă afară, se plimba cu rolele, cu trotineta sau bicicleta. Jocurile cu mingea, zmee, jocuri de echilibru și de dexteritate sunt foarte potrivite pentru această vârstă. Să faci cadouri pentru un copil este mult mai dificil decât pentru vârste mai mici.

 

 

[su_button url=” https://maraandtom.ro/categorie-produs/jucarii-de-exterior/” size=”5″ radius=”round”]Vezi mai multe cadouri LEGO[/su_button]

 

6. Experimente pentru copii

Experimentele pentru copii sunt în mod clar o metodă de a stimula curiozitatea și dorința de cunoaștere, iar beneficiile acestora pentru cei mici sunt reale și evidente.

Nu există nimic mai satisfăcător pentru un părinte decât să vadă cum copii își manifestă curiozitatea, dorința de a cunoaște și învățare de lucruri noi. Iar când toate acestea sunt făcute în joacă într-un mediu relaxant, rezultatele sunt spectaculoase și pe termen lung.