noi suntem

Mara & Tom. Veseli, curioși și plini de energie. Poate modelul acela de copii pe care majoritatea părinților îl caută în idealurile lor atunci când încep acest minunat rol.

Când însă în jurul tău sunt mii de păreri e greu să rămâi ancorat pe acest drum care pune în centru doar binele și echilibrul emoțional al copilului tău. E o presiunea continuă pe părintele modern și implicat și, inevitabil, ajungi deseori să te intrebi dacă e bine ce faci.

Uneori obosești, alteori ești stângaci, uneori nu știi pur și simplu ce și cum să faci, că nu te-a învățat nimeni și nici nu ești educator de profesie. You just want the best for your kid.

Poate mânat de prea multe pasiuni transformate în eșecuri și care încă mocnesc în tine,  sau poate doar sub presiunea societății care iți spune că trebuie să educi copii performanți, cazi în capcana creșterii copiilor model.

Logo Mara and Tom

... si vrem sa ne jucam impreuna

Mara & Tom sunt aici ca să-ți fie camarazi, nu model.  Și coechipieri. Să lucreze în echipă cu tine și să te inspire. Să-ți arate că joaca crește copii sănătoși din toate punctele de vedere. Joaca și timpul petrecut împreună.

Mara & Tom inseamnă jocuri si jucării sau încurajări care să te poarte în acest frumos drum.

Rulează videoul

alege cea mai bună jucărie pentru copilul tău

Jucarii care deschid lumea

Jucarii pentru inspiratie

Independenta se cultiva de mic

Echilibrul emotional se formeaza de mic