Jucării de exterior

Filtrează

Jucarii de exterior

Jucarii de exterior ce îți vor ține copilul ocupat cu joaca afară, în parc sau în curte. Jucării de exterior pentru copii de toate vârstele ce îi ăncurajează să facă miscare, sa se dezvolte armonios si sanatos.

Încurajează-ți copilul să se joace în aer liber, să facă mișcare și să descopere natura împreună cu prietenii.

Învață-ți copilul să simtă libertatea jocului în aer liber!

Întrebări frecvente despre jucarii de exterior

De ce este mai distractiv să te joci afară decât să te joci în interior?

Când copiii se joacă afară, sunt mai activi decât atunci când se joacă în interior și au șanse mai mari să ia parte la jocuri care le dezvolta inimile, plămânii și mușchii. Îmbunătățiți-le sănătatea emoțională reducându-le stresul și punându-i într-o dispoziție bună. Fiți mai creativi și dezvoltați o imaginație mai activă.

Care sunt beneficiile jucariilor si jocurilor de exterior?

Jocul la exterior îmbunătățește bunăstarea cognitivă, fizică, socială și emoțională a copiilor și tinerilor. Prin joacă, copiii învață despre lume și despre ei înșiși. De asemenea, învață abilități de care au nevoie pentru studiu, muncă și relații precum: încredere.

De ce sunt mai bune jucăriile de exterior pentru activitățile în aer liber?

Petrecerea timpului în natură și  expus luminii naturale vă poate îmbunătăți starea de spirit și poate reduce stresul și depresia. Angajarea în activitate fizică produce beneficii similare și de multe ori relaxează și înveselește oamenii. Stima de sine a copiilor se va îmbunătăți considerabil. Exercițiile în aer liber stimulează toate cele cinci simțuri într-un mod în care activitățile în interior nu pot.

 

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare