Casute copii

Filtrează

Casuțe copii

Casute de grădina pentru copii, din plastic de calitate si cu design atrăgător. O gamă largă de modele cu accesorii.

Descoperă jocul de rol si imaginativ cu casute de gradina pentru copii de la Mara si Tom.

Întrebări frecvente despre casute copii

De ce se joacă cei mici  cu căsute pentru copii?

Jocul cu casutele le oferă copiilor posibilitatea de a exersa roluri de adulți, de a rezolva probleme și de a pune în evidență sentimentele pe care poate încă nu știu să le exprime în cuvinte. Acesta este un joc de simulare important atât pentru băieți, cât și pentru fete.

La ce vârstă încep copiii să se joace cu casute de gradină?

Unele modele sunt potrivite pentru copiii de la 3 la 8 ani, în timp ce altele sunt mai potrivite pentru copiii de la 3 la 12 ani. Vârsta recomandată pentru o casă de joacă în aer liber este de obicei între 18 luni și opt ani.

De ce sunt importante casutele de joacă pentru copii?

Căsuțele de joacă de interior sau exterior promovează dezvoltarea mentală și fizică a micuților tăi într-un mediu sigur. Jocul îi încurajează pe copii să fie creativi, imaginativi și să exploreze lumea din jurul lor, ceea ce promovează abilitățile cognitive și dezvoltarea creierului pe termen lung.

Ce învață copiii din jocul cu casutele de copii ?

Pe măsură ce copiii joacă roluri, ei dezvoltă multe abilități noi. Ei învață despre ei înșiși, despre familiile lor și despre societatea din jurul lor. Ei devin mai abili din punct de vedere fizic la realizarea abilităților motorii mici. Și, probabil, cel mai important, ei învață să coopereze cu ceilalți negociind roluri și jucând scene.

 

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare