Jucării de Bebeluși

Filtrează

Jucarii de Bebeluși

Jucarii de bebeluși create special pentru cei mai mici copii. Jucăriile ce respectă standardele de siguranță și nu pun în pericol un bebeluș fiind în același timp viu colorate și atrăgătoare pentru cei mici.

Jucării zornăitoare,  jucării din pluș sau jucării senzoriale create pentru a dezvolta abilitățile și motricitatea celor mici fără ca aceștia să fie expuși vreunui risc.

Trebuie să știți că în general copii sunt considerați bebeluși până la vârsta de 2 ani.

Cum alegem jucăriile pentru bebeluși?

Jucarii pentru bebelusi de 1-12 luni

La o vârstă atât de fragedă, jocul senzorial ajută la stimularea simțurilor copilului. Jucarii ce scot sunete diferite, suzetele și paturici de activitati pentru copii sunt primele jucării grozave pentru cei mici, deoarece se concentrează pe jocul senzorial prin sunet, vedere și atingere.

Pe măsură ce copilul  continuă să crească și să dezvolte coordonarea mână-ochi, parintii pot începe să introducă jucării care încurajează mai multă interacțiune, cum ar fi jucăriile  ce pot fi tinute în mână, care vor continua să inspire simțurile vizuale și auditive cu lumini intermitente și sunete diferite.

Atentie, jucăriile cu prea multe lumini sau sunete pot deveni un factor de stres pentru copii.

Pe măsură ce copilul dvs. devine mai activ, vă sugerăm să introduceți jucării pentru rezolvarea problemelor, cum ar fi jucarii din lemn de stivuit  sau cuburi din carton.

Aceste jucării îi vor ajuta pe copii să rezolve conflictele și să se familiarizeze cu cauza și efectul, cum ar fi „Dacă fac asta, atunci asta se va întâmpla”. De asemenea, își vor crește încrederea odată ce vor reuși să-și dea seama cum funcționează o jucărie după încercări și erori și îndrumare.

Alte jucării grozave de introdus ar fi cele care încurajează mișcarea, cum ar fi cuburile cu activitati motrice, trasele de mașinute sau trenulete.

Jucarii pentru bebelusi de 12-24 de luni

Pe măsură ce copilul dvs. atinge un an sau mai mult, în curând va deveni foarte mobil. Jucariile de împins, jucăriile pentru plimbarile pe afara  si antemergatoarele sunt grozave pentru a-i învăța echilibrul și coordonarea și vor crește curiozitatea copilului dvs. cu noua mobilitate dobândită.

Odată ce copilul dumneavoastră începe să învețe să meargă, puteți, de asemenea, să încorporați numerele in jocul lui, numărându-și pașii  sau treptele, ceea ce îl va ajuta să se familiarizeze mai bine cu termenii și semnificația, chiar dacă nu prea înțelege la această vârstă.

Fie că sunt jucării din lemn, din pluș sau plastic jucăriile pentru bebeluși au în prim plan siguranța celor mici și apoi componenta educativ distractivă.

Siguranța și calitatea acestor jucării sunt garantate de producători de jucării cu experiență și prestigiu.

Producatori de jucării pentru bebeluși distribuite de Mara and Tom:

Small Foot, Haba si Djeco

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare