Copiii de 7 ani pot avea o gamă largă de interese. Indiferent dacă le place să se îmbrace, să exploreze subiecte STEM, să se joace în aer liber, să citească sau orice altceva, există o mulțime de opțiuni care să le stimuleze imaginația și creativitatea.

În funcție de interesele și stilul lor de viață, alege un joc sau o jucărie care se potrivește preferințelor lor sau este pur și simplu distracție.

Afișez 1 - 20 din 1022 de rezultate
Filtrează

Cu câte jucării se joacă un copil de 7 ani ?

Se pare că, copii nu au nevoie de atât de multe jucării pe cât credem noi adultii. Un studiu recent realizat in Statele Unite arată că, aproape 70% dintre copii au nevoie de nu mai mult de 15 jucării pentru a se juca. Acest lucru este contrar regulii celor 20 de jucării care sugerează un număr mai mare de jucării pentru copii. Majoritatea copiilor din SUA si Europa se joacă cu doar 10 jucării sau mai puține din toată colecția lor.

Ce fel de jucării sunt potrivite pentru copii de 7 ani?

La 7 ani copiii  se bucură de activități ce implica musculatura mare cum ar fi să sără coarda, plimbări cu bicicleta, role, jocuri cu mingea , în general jocuri in aer liber cu mai multi copii.
De asemenea,  cei mici se bucură de activități motorii fine, cum ar fi desenul, împletul, tăiatul, puzzle-urile, țesutul, prelucrarea lemnului și cusut simplu, mai ales fetele , dar nu e o regulă.
La această vârstă folosesc cititul, scrisul și matematica simplă în jocuri și jucării educative, jocuri de rol , piață sau magazin etc.
Sunt din ce ince mai curiosi si se bucură de natură și de știință simplă, de experimete ce explica mediul inconjurător.
Copii de 7 ani su un interes crescut pentru prietenie și apartenență la un grup, asdar jucarii creative precum Bratarile prieteniei sunt acum perfecte.

Trebuie să știți că la 7 ani copii se joacă foarte bine cu ceilalți și vor cca jocul să fie corect. Cu toate acestea nu le place să piardă, nu pot asimila eșecul pe deplin și sunt dispuși să trișeze pentru a câștiga. Jocurile de societate sunt o alegere bună la aceasă vârstă.

7 ani este vârsta colecțiilor: cărduri, păpuși și figurine, masinuțe, jetoane sau insigne etc.

De la această vârstă copii vor să încerce activități artistice și culturale pentru a-și descoperi acestă laturaă, lecții de muzică, dans, desen sau meșteșuguri.

Tehnologia îi fascinează și jucăriile STEM sunt perfecte pentru ai ajuta să descopere noi abilități, să ințeleagă matematica si ingineria si cum acestea sunt prezente in viața de zi cu zi.

Pentru mai multe idei de jocuri și jucării puteți să aruncați o privire la cele mai interesante branduri de jucării de pe maraandtom.ro

PicassoTiles , HabaLEGOBRIOLudatticaThinkfun , Kosmos , Headu , Djeco

Pentru vedea mai multe jucării din colecția noastră clasificate în funcție de vârstă aceesați linkuri următoare: copii sub 1 an | copii de 1 an | copii de 2 ani | copii de 3 ani | copii de 4 ani | copii de 5 ani | copii de 6 ani | copii de 8 ani |