Ludattica

Filtrează

Joc De Memorie, Petmemo – Animale, Ludattica, 2 ani +

Prețul inițial a fost: 46,32 lei.Prețul curent este: 40,76 lei.

Puzzle din lemn, Unicorni, Woody, Ludattica, 4 ani+

Prețul inițial a fost: 88,66 lei.Prețul curent este: 78,02 lei.

Ludattica

Ludattica este o companie italiana de jucarii educative ce are la baza motto-ul sa facem jocurl si frumusetea cei mai importanți vectori de învățare.

Scurt Istoric

Ludattica s-a dezvoltat în sânul Educational Group, o companie italiană specializată în crearea de cărți pentru copii, cărți de joacă și jocuri educative de înaltă calitate.

Rădăcinile Ludattica sunt legate de profesorul Giuseppe Lisciani unul dintre fondatori, un educator cu mare experiență în domeniul cercetării și formării în strategiile de învățare a copiilor.

Portofoliul jucăriilor Ludattica cuprinde patru categorii: Jocuri educative, puzzle-uri, jocuri și jucării montessori, jocuri creative

Jocuri educative Ludattica

Jocurile educative pentru copii pot vorbi!
Ludattica oferă numeroase activități de foarte bună valoare educațională, menite să ajute copiii să învețe și să dezvolte și să perfecționeze abilitățile individuale: abilități de limbaj și comunicare; memorie și concentrare; respectarea regulilor de îmbunătățire a percepției asupra corpului.

Jocurile educaționale Ludattica se concentrează pe creșterea și viitorul copilului: de aceea fiecare produs le permite copiilor să se exprime în timp ce explorează lumea din jurul lor, stimulându-le inteligența și încurajând învățarea autonomă.

Puzzle-uri

Puzzleurile Ludattica se refera la Fantezie, călătorie, aventură, explorare.

Imaginația poate zburda cu puzzle-urile Ludattica pentru copii, îmbunătățind în același timp memoria, concentrarea, percepția spațială, abilitățile de observare și cunoașterea lumii din jurul nostru.

Datorită caracteristicilor specifice fiecărui puzzle, cum ar fi forma și grosimea pieselor și ilustrațiile frumoase, de înaltă calitate, copiii pot combina creativitatea și distracția cu dezvoltarea activă a abilităților personale.

Jocuri creative

Ești gata să descoperi Jocuri creative pentru copii Ludattica?

O mulțime de activități originale și conținut de înaltă calitate inspirat din lumea artei și marii artiști, tradiția origami și potențialul său expresiv, precum și manipularea și experiența senzorială a vopselelor și modelelor. Toate concepute pentru a stimula inventivitatea copiilor și a-i încuraja să se distreze experimentând.

Jocuri Montessori

Cine poate pune in valoarea cel mai bine filozofia Montessori mai bine decât o companie intaliană precum  Ludattica?

Într-un context organizat pentru ei, copiii care reușesc să se „construiască ” și își pot dezvolta propria autonomie . Potrivit Mariei Montessori este important ca copiii să crească după propriile ritmuri și după unele înclinații înnăscute : ordine , manipulare a materialelor, muncă, repetare .

  • Jocuri Montessori: jocul conform filozofiei Montessori are un rol fundamental în învățarea și dezvoltarea copilului .
  • Jocurile Montessori de la Ludattica interpretează perfect acest gând, propunând activități în care realizarea manuală, asociată cu o puternică componentă creativă, este fundamentală.
  • Prin folosirea mainilor in activitati practice si multi-senzoriale, copilul cunoaste si invata in totala autonomie si in ritm propriu, isi intareste stima de sine si isi dezvolta abilitati importante: dexteritatea, coordonare, motricitate, creativitate si imaginatie.
  • Spontaneitate, responsabilitate, curiozitate, independenţă, libertate, auto – corectare şi rezolvare de probleme; încă de la o vârstă fragedă, jocurile inspirate de Montessori ajută la dezvoltarea și îmbunătățirea diferitelor abilități esențiale, prezente în mod natural la fiecare persoană: abilități cognitive, sociale , motorii și emoționale .

Descoperă jocurile și jucăriile Ludattica prin Mara and Tom.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare