Afișez 1 - 20 din 1009 rezultate
Filtrează

La vârsta de 8 ani copiii încep să se apropie de vârsta adolecenței, incep să aibă preferite, și să asculte parerile prietenilor și ale colegilor ceva mai mult decât ale părinților. Totuși sunt încă, mai mult copii și nu adolescenți.

De la această vârsta  copii se joacă mai mult afară, vor să facă activități active ce implică consumul de energie, energie pe care acum o au la un nou nivel, mult mai ridicat. Activități în aer liber sau în interior, copiii la 8 ani.

Jocuri și jucării potrivite pentru 8 ani

Găsirea jucăriei potrivite pentru un copil de 8 ani reprezintă o provocare unică, deoarece copiii de această vârstă își dezvoltă propriile interese. Mulți copii de 8 ani se bucură de jocul imaginativ, în timp ce alții s-ar putea să fi dezvoltat deja interese profunde, de la sport, jocuri, arte, muzică, jucării STEM sau altceva.

Dacă știi care sunt lucrurile de care copilul de 8 ani din viața ta este cel mai încântat, poți alege o jucărie care să susțină direct acele interese sau pasiuni.

Dar acesta este, de asemenea, un moment grozav pentru a le lărgi orizonturile oferindu-le ceva diferit de care credeți că le va plăcea. Atunci când alegeți jucăria potrivită, luați în considerare etapele de dezvoltare ale unui copil de 8 ani.

Cum alegi jucăriile pentru un copil de 8 ani?

Dacă analizați activitățile copilului va fi destul de ușor să faceți alegerea potrivită. Faceți un inventar al pasiunilor, subiectelor de discuție cu prietenii și conținutul online pe care îl consumă pe internet copilul dvs. Astfel vă veți o face o idee mai clară despre ce anume îl interesează pe copil și cum puteți alege o jucărie ssau un jco pentru el.

Părinții încă mai fac alegerile la această vârstă dar nu mai pot să îl influențeze pe copil atât de ușor ca acum 2-3 ani. O alegere nouă a unui joc sau jucărie trebuie să fie făcută cu puțină pregătire, cu o introducere prealabilă din partea părintilor, mai ales dacă presupune introducerea unor noi abilități pe care copilul le stăpânește mai puțin.

 

Ce jucării sunt potrivite pentru copii de 8 ani ?

Echipa Mara and Tom vă propune câteva categorii de jucării, pe care, din experiența noastră, suntem siguri că vă vor ajuta să faceți alegerea potrivită. Jucăriile de exterior, rolele, trotinetele  sau jocurile ce implica aruncatul al țintă sau alte abilități fizice sunt potrivite la această vârstă.

Timpul petrecut în familie este important la 8 ani, așa că jocuriled e societate potrivite vârstei vor crea momente unice, amintiri neprețuite de car vă vor fi recunoscători peste ani. Interacțiunea cu părinții este foarte importantă la acestă vârstă, pentru ambele părti. Jcouriled e societate permit părinților să observe copiilor în anumite situații și copiilor să învețe de la părinți.

Roboții, experimentele și jucăriile STEM sunt de asemenea alegeri potrivite pentru copii cărora le place știința și tehnologia, le place să descopere lumea și să învețe siguri experimentând.

Când alegeți jucăriile pentru copii, indiferent de vârstă trebuie să țineți seama de personalitatea copilului, de abilitățile sale și de slabiciunile acestuia, ajutăndu-l să se dezvolte, să își depășească temerile și fricile.

Pentru mai multe idei de jocuri și jucării puteți să aruncați o privire la cele mai interesante branduri de jucării de pe maraandtom.ro

PicassoTiles , HabaLEGOBRIOLudatticaThinkfun , Kosmos , Headu , Djeco

Pentru vedea mai multe jucării din colecția noastră clasificate în funcție de vârstă aceesați linkuri următoare: copii sub 1 an | copii de 1 an | copii de 2 ani | copii de 3 ani | copii de 4 ani | copii de 5 ani | copii de 6 ani | copii de 7 ani |