Haba

Filtrează

HABA producător german de jocuri și jucării

Filozofia companiei HABA se bazează pe un principiu simplu: copiii sunt cel mai important lucru din viață. Insuflarea valorilor fundamentale, ajutarea lor să devină independenți și să se transforme în oameni creativi și imaginați nu este treaba exclusivă a părinților; copiii cresc într-o rețea complexă de relații.

Frați, prieteni, părinți, profesori – toți au o influență asupra dezvoltării copilului. Pe lângă oamenii din viața lor, mediul și obiectele din jurul lor joacă un rol major în dezvoltarea lor încă din prima zi.

Jucării Haba

De ce sa alegi jocurile Haba?

Haba are o traditie de peste 70 de ani în crearea de jocuri pentru copii. Multe dintre acestea au fost premiate ani la rând și sunt apreciate și acum pentru impactul educational și distractiv asupra copiilor. Designul foarte atragător și mecanismul de joc sunt doua atuuri forte să alegi jocuri Haba pentru copilul tău.

Care sunt cele mai cautate jucarii Haba?

Haba este un producator de jucarii recunoscut la nivel mondial pentru calitate jucăriilor sale. Dintre acestea câteva jucării și jocuri au facut cariera  înregistrând vânzări record de-a lungul anilor.

Cele mai vândute jocuri Haba: First Orchard, Rhino Hero, Monza, Respirația Dragonului, Seria My very first Game

Cele mai vândute jucării Haba: Labirinturi  Magnetice, Jucarii de plus pentru bebelusi, Papusa Roya si Mali, Traseele Kullerbu

Pentru ce grupe de vârstă pot găsi jucării la HABA?

HABA este un brand ce include jucării pentru o varietate de grupe de vârstă. Multe dintre  cele mai vândute jucării Haba sunt create pentru un anumit grup, dar sunt atât de distractive și educative încât frații, părinții sau educatorii se pot bucura să se joace alături de copil.

Puteți găsi jucării pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 12 luni, 12 până la 24 luni, 2 până la 3 ani, 3 până la 5 ani, 5-8 ani și cu vârsta de la 8 ani în sus.

Unde sunt făcute jucăriile HABA?

Jucariile HABA are menționată țara de origine pe fiecare dintre produsele sale.

Cele mai multe dintre jucăriile Haba din lemn și jocurile de societate sunt fabricate în Germania, unde acestea se produc de peste 80 de ani!

De asemenea, Haba colaborează cu furnizori atent selecționați din China pentru a produce jucării și păpuși de pluș HABA, jucării din plastic, jocuri și multe altele.

Toate produsele marca HABA sunt testate riguros pentru a îndeplini sau depăși toate standardele de siguranță UE pentru jucării.

Descoperă lumea jucăriilor Haba, calitatea germană garantată prin Mara and Tom

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare