1.  Anularea comenzii

Puteţi anula sau returna comanda de la data plasării comenzii până în ziua 30 de la primirea articolelor comandate. Dacă doriți să anulați sau să returnați comanda, vă rugăm să decarcati de aici formularul de retur pe care va rugam sa-l adaugati in pachetul cu produsele pe care doriți să le returnați și apoi să ne trimiteți articolele. Noi vom încerca să efectuăm rambursarea utilizând aceeaşi metodă folosită pentru efectuarea plăţii (sau, în cazul în care articolele nu au fost achitate încă, vom reflecta returul articolelor în soldul contului dumneavoastră) în cel mai scurt timp cu putinţă, cel mai târziu în termen de 14 zile de la primirea notificării dumneavoastră de anulare, cu condiţia ca noi să fi primit articolele sau dovada că le-aţi returnat. Dacă articolul pe care l-aţi primit prezintă defecte, vă rugăm să notificaţi imediat societatea Village Recorder şi să returnaţi articolul conform secţiunii 2 (Returnări) de mai jos. Pentru orice produse considerate defecte, Village Recorder va efectua o rambursare integrală. Prevederile specificate aici nu limitează niciun drept aplicabil prevăzut de lege.

2. Returnări

maraandtom.ro garantează o rambursare integrală conform secţiunii 1 (Anularea comenzii) cu condiţia ca toate articolele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite sau modificate şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte.

Toate coletele trebuie sa contina formularul de retur care poate fi descarcat de aici. Pentru a solicita ridicarea coletului contactați  compania de curierat pe care o preferati, iar costurile returului sunt în sarcina dumneavostră, excepție făcând produsele considerate defecte.