Experimente

Filtrează

Experimente pentru copii

Jocuri experimente ce îi ajută pe copii să descopere și să încerce singuri fenomene fizice și chimice din natură. Jocuri educative ce îl vor ajuta pe copilul tău să descopere lumea și să înțeleagă diverse fenomene. Experimentele îi îndeamnă pe copii să fie curioși, să își pună întrebări și să afle răspunsuri singuri, să accepte provocările mai ușor și să se bazeze pe știință.

De la ateliere de Slime, la Set de creat Cristale și Laborator de experimente chimice, copiii pot experimenta în siguranță și descoperi prin joacă minunatele fenomene ce ne înconjoară.

Care sunt beneficiile experimentelor pentru copii?

Experimentele rezolvă problema selecției non-aleatorii și, prin urmare, oferă adesea dovezi cauzale convingătoare ale eficacității programului. Factorii de decizie și alte părți interesate consideră că metodele experimentale mai ușor de înțeles decât multe metode de evaluare neexperimentale.

De ce sunt importante experimentele pentru copii?

Experimentele pentru copii îmbunătățesc abilitățile de observare. Copiii învață cum să analizeze și să sintetizeze informațiile. De asemenea copiii descoperă cunoașterea instrumentelor și materialelor utilizate în viața de zi cu zi și a calităților lor. Activitățile legate de natură și știință nu numai că îi ajută pe copii să dezvolte metode de gândire corectă, dar îi ajută și pe ei să aibă succes în lecții de la școală.

Vino alaturi de Mara si Tom in joaca de-a stiinta cu peste 50 de seturi de experimente pentru copii ce le stimuleaza invațare, creativitatea si imaginatia.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare