Mulți copii de 4 ani învață să-și stăpânească mediul – și să negocieze limitele, să impună limitele și să pună la îndoială totul. Unele dintre cele mai bune cadouri pentru copiii de 4 ani sunt cele care implică curiozitatea nesfârșită, dezvoltând rapid abilități fizice și dorința de a înțelege tot ce îi înconjoară.

Jucăriile STEM timpurii – cele care ajută la dezvoltarea abilităților legate de știință, tehnologie, inginerie și matematică – permit preșcolarilor să experimenteze puterea, dimensiunea și forma obiectelor și să exploreze cauza și efectul (sperăm, fără a sparge prea multe lucruri). Împreună cu cuburile clasice din lemn, jucăriile de construcție cu magneți, roți dințate, trasee cu bile și roți permit copiilor de 4 ani să rezolve probleme în mod independent.

De la această vârstă jucăriile acoperă o plajă mai largă de vârste jucăriile pentru 4 ani fiind potrivite si pentru cei de 5 ani sau chiar de 6 ani. Asadar  de acum pueti alege jucării cuc are copilul se poate juca un timp mai îndelungat.

Afișez 1 - 20 din 445 de rezultate
Filter

Puzzle trio, povesti, Djeco

Evaluat la 0 din 5
47,00 lei