Brio

Filtrează

Brio

BRIO a fost fondată în 1884 în Osby, un oraș mic situat în sudul Suediei. Astăzi, mica afacere de familie a devenit compania globală BRIO AB, cu filiale în Germania, Franța și Japonia și distribuitori în întreaga lume. Portofoliul de produse BRIO constă în prezent din numeroase jucării, dar și jocuri pentru întreaga familie sub brandul Alga.

BRIO este furnizor la Curtea Regală a Suediei din anii 1940.

Astăzi, BRIO este deținută de Ravensburger, unul dintre cei mai importanți producători europeni de puzzle-uri, jocuri și produse pentru activități, și este clasat printre cei mai importanți editori de cărți pentru copii și tineret din regiunea de limbă germană.

Brio produce in special  jucarii din lemn si este foarte cunoacuta pentru seturile de trenulete din lemn ce recreaza o lumea fantastica in miniatura de care copii sunt îndragostiti.

Filozofia jucariilor Brio nu este doar sa distreze copii ci merge mai departe incercand sa stimuleze imaginatia copiilor in timpul jocului.

Brio isi propune ca jucariile sale sa însoțeasca copilor in procesul de crestere si invatare si maturizare.

Brio si jucariile din lemn

Brio crede că lemnul ca material este atemporal, foarte durabil și atrage în mod natural atât copiii, cât și adulții. Noile generații de copii sunt la fel de încântați când se joacă cu jucăriile din lemn Brio, precum au fost părinții lor înaintea acestora.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare