Picasso Tiles

Filtrează

Picasso Tiles

Picasso Tiles – este cel mai renumit producator de jocuri magnetice pentru copii. Leader de piață pe acest segment este concurent direct al celor de la Magna Tiles.

Picasso Tiles poate fi o opțiune la seturile de Magna Tiles cele două branduri fiind compatibile între ele.

PicassoTiles este un producător american de jucării STEM majoritatea bazate pe magnetism, jucării educative de construit seturi ce dezvoltă copiilor multiple abilități începând cu vârsta de 3 ani.

De ce PiccasoTiles sunt jucării educative?

Produsele PicassoTiles sunt jucării STEM certificate ce introduc copii în lumea științelor exacte și îi pregătesc în joacă pentru a înțelege noua lume a tehnologiei în care trăim.

Jocurile magnetice Picasso Tiles îi învață pe copii notiuni de geometrie, magnetism, vedere în spațiu și notiuni primare de gravitație, și toate acestea prin joacă.

De ce să alegi seturile magnetice de la PicassoTiles?

Picasso Tiles sunt jucării magnetice STEM ce dezvoltă copiilor o serie de abilități precum creativitatea, imaginatia, vederea în spatiu, notiuni de geometrie, motricitatea fină și spiritul de observație.

Jucăriile PicassoTiles au o componenta educativă foarte puternică fără a neglija latura ludică, distractivă.

Jocurile și jucăriile de la PicassoTiles sunt de foarte bună calitate, durabile și sigure pentru copii. Piesele sunt realizate din non-toxic ABS plastic.

PicassoTiles sunt compatibile cu Magna Tiles?

Toate seturile magnetice de construit Picassotiles sunt compatibile cu seturile Magna Tiles. Singura exceptie o fac seturile  din seria Mini Diamond.

Seturile PicassoTiles sunt compatibile si cu seturi magnetice de la alti producatori cum ar fi Conectix.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare