Jucarii nisip si plaja

Filtrează

Set arunca si prinde, 2 palete cu planor zburator, Waboba Throwback

Prețul inițial a fost: 109,90 lei.Prețul curent este: 97,00 lei.

Minge de volei pentru plaja Waboba , cu pompa inclusa

Prețul inițial a fost: 99,90 lei.Prețul curent este: 88,00 lei.

Minge de fotbal pentru plaja Waboba, cu pompa inclusa

Prețul inițial a fost: 99,90 lei.Prețul curent este: 88,00 lei.

Jucării nisip și plaja

Jucării de nisip si pentru plaja. Jucarii unice pentru distractie in vacanta de vara, de construit castele din nisip si joaca in gradina sau in curte.

Jucarii potrivite pentru plaja, perfecte pentru vacanta si o distractie de neuitat: lopatele, galetușe, forme de construit

Jucariile de plaja pot ajuta copiii să-și dezvolte abilitățile motorii fine. Când copiii folosesc jucării de nisip, trebuie să-și folosească mâinile, degetele și uneltele pentru a culege, turna și modela nisipul. În timp ce se joacă, își întăresc mușchii și își îmbunătățesc coordonarea.

Jucariile de plaja pot ajuta copiii să învețe concepte de matematică și știință într-un mod practic. Umplerea găleților și culegere de nisip oferă celor mici o modalitate adecvată vârstei de a explora concepte mai mari precum volumul și greutatea. De asemenea, ei pot afla despre diferitele proprietăți ale nisipului, cum ar fi cum se simte, cum curge și cum poate fi folosit pentru a crea diferite structuri.

Jucariile de plaja pot ajuta copiii să-și dezvolte creativitatea. Copiii pot folosi jucăriile cu nisip pentru a construi orice își pot imagina, de la simple castele de nisip până la sculpturi elaborate din nisip. Este o modalitate incredibilă de a le stimula creativitatea și imaginația și chiar de a vă permite să vă distrați.

Jucariile de nisip oferă oportunități de a împărtăși și de a colabora. Cu doar atâtea jucării de parcurs și multă muncă de făcut (acele mega castele necesită muncă în echipă!), timpul de joacă pe plajă este momentul perfect pentru a împărtăși și a lucra împreună.

Jucăriile de plajă și nisip pot ajuta copiii să învețe despre natură. De la săpat pentru crabi până la inspectarea a ceea ce este tras în găletușa plină cu apă, sunt atât de multe de explorat și de învățat pe plajă!

Descoperă jucăriile de plajă și nisip de calitate, unice si creative!

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare