Bruder

Filtrează

Bruder

Compania Bruder a fost fondată în anul 1929 de către  Paul Bruder ca unic angajat. Paul Bruder era șomer la acea vreme. El a produs  o lamelă de alamă folosind o presă mică, manuală, ca parte a unei măiestrii care consuma mult timp. Bruder a furnizat aceste lamele de alamă producătorilor de trompete de jucărie.

Întreruperea activităților companiei ca urmare a izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial iar in 1948 firma este reînființată.

Copiii care se joacă sunt în centrul a tot ceea ce face BRUDER. Jocul nu este un scop în sine, el îi permite copilului să câștige experiență pentru dezvoltarea sa în lumea adulților.

Produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucării asemănătoare modelului” pentru a promova această premisă. Model pentru a încuraja jocul de rol atunci când se simulează mediul real, funcțional pentru a înțelege contexte prin înțelegerea fizică a situației.

Bruder  se concentrează în special pe corelarea echilibrată a funcțiilor jucăriei ușor de gestionat, reprezentând simultan replici adevărate și oferind o durabilitate cât mai mare posibil. Sloganul companiei „Just like the real thing” este reflectat simbolic mai ales în produsele din seria Professional.

Datorită produselor sale de foarte bună calitate și experienței companiei, suntem astăzi unul dintre cei mai importanți producători de jucării din plastic din Europa.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare