CreativaMente

Filtrează

CreativaMente

Din 2002 CreativaMente proiectează, produce și vinde jocuri de societate, cu scopul de a face adulții și copiii să se joace împreună, oferind distracție, precum și oportunități de învățare.

Filosofia CreativaMente este „LUDO ERGO SUM” (eu joc, deci exist). După cum a afirmat René Descartes, credem că jocul este un instrument eficient de creștere și socializare personală, care poate ajuta la îmbunătățirea abilităților atât individuale, cât și interpersonale.

Proiecteaza și dezvolta jocuri potrivite pentru diferite grupe de vârstă și dedicate mai multor domenii de cunoaștere, precum: Matematică, Logică, Limbi (italiană, engleză, franceză, germană, spaniolă), Gramatică, Istorie, Geografie, Arte, Muzică, Culori, Știință, Ecologie, Yoga.

Jocurile aceste companii italiene  vă permit să vă distrați și, în același timp, să învățați și să descoperiți lucruri noi.
De fapt, acestea sunt activități ludice care stimulează creativitatea, inteligența și imaginația copiilor, oferindu-le un adevărat antidot împotriva izolării și ajutându-i să-și descopere fizicul datorită implicării reale și autentice.

Componentele tuturor jocurilor  sunt realizate cu materiale de înaltă calitate și sunt produse în Italia, cu implicarea companiilor locale, în logica produselor de la fermă la masă.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare