Dolce

Filtrează

Dolce Toys

Dolce Toys este un producător de jucării STEM pentru copii de vârste mici. Jucăriile sale sunt în general figurine de plus create având în vedere în permanență principiile educației STEM.

Dolce Toys și-a propus să ofere copiilor un mod distractiv și educativ de a se juca și de a învăța. Toate jucăriile au fost fabricate cu atenție pentru a respecta reglementările stricte de siguranță. Toate materialele utilizate nu conțin BPA, sunt sigure și ecologice.

Dolce Toys se bazează pe ideea învățării STEM. Învățarea STEM este o inițiativă care a fost dezvoltată în universități de top din America de Nord și Europa, în încercarea de a oferi copiilor cel mai bun start posibil în viață.

Teoria educațională din spatele Dolce Toys este că nu există o modalitate mai bună de a învăța abilități cognitive la o vârstă fragedă decât prin joc. Nu este un secret faptul că oamenii sunt mult mai implicați atunci când sunt cu adevărat interesați de ceva. Drept urmare, cu cât este ceva mai distractiv, cu atât vor fi mai implicați copiii.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare