Galt

Filtrează

Galt

În spatele jucăriilor, jocurilor și puzzle-urilor colorate și captivante pentru care Galt Toys este renumită, există o istorie locală vibrantă, cu o poveste care a început cu peste 180 de ani în urmă. James Galt, născut inițial în Stewarton, Ayrshire, și-a înființat un distribuitor educațional în Manchester în 1836, înainte de a se extinde în tipărire și publicare în anii 1850. Un secol mai târziu, afacerea s-a mutat la Cheadle în Cheshire în 1957, unde Galt poate fi găsit și astăzi.

Divizia Galt Toys a fost înființată în 1961 și rămâne dedicată producerii și vânzării de jucării de calitate, îndrăgite de generații de părinți și copii deopotrivă.

Jucăriile Galt inspiră învățarea prin joacă și sunt concepute pentru a fi distractive, colorate și imaginative, susținând în același timp toate domeniile dezvoltării copilului. De la un nou-născut care încearcă să exploreze texturile și sunetele inovatorului Playnest până la un aspirant în știință care își desfășoară primele experimente cu gama Explore & Discover, Galt Toys crește odată cu copilul tău.

Descoperă jucăriile Galt prin Mara and Tom

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare