Imagine Station

Filtrează

Imagine Station

Imagine Station este un brand de jucarii STEM al producatorului din Hong Kong 4M.

Emoționăm și inspirăm copiii să aibă curiozitatea de a explora, inspirația de a crea și curajul de a gândi mare. Cele mai rezistente, iubite și cele mai vândute jucării au fost întotdeauna cele cu mai multe moduri de joacă. Cel mai mare distractiție vine din imaginatie și creare prin joc. Fă ce iți place. Faceți ceea ce vă place. Faceți-l să funcționeze cum doriți. Jucăriile grozave nu vin cu reguli!

4M este inovator STEAM din 1993, angajat să promoveze învățarea ca joc, știința prin artă și provocarea minților tinere. În ultimii 25 de ani, catalogul Imagine Station s-a extins la peste 400 de jucării unice care sunt creative, imaginative, inspirationale și distractive, vândute în magazine de tip boutique și specializate, magazine din muzee și utilizate de instituțiile de învățământ din întreaga lume.

Având un accent revigorat pe STEAM learning-as-play, echipa 4M de design a continuat să inoveze și să proiecteze jucării educaționale de înaltă calitate, iar în 2018 am înființat Imagine Station, infuzând tehnologie modernă cu un joc atemporal într-o nouă serie de jucării orientate pe STEAM, conectând mințile tinere și degetele mici într-o odisee tactilă.

Fiecare descoperire cu Imagine Station dezvăluie noi posibilități pentru descoperiri și mai interesante. Imagine Station este locul unde converg creativitatea și redarea.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare