Magna Tiles

Filtrează

Magna Tiles

Create pentru copii mici cu imaginație bogată, seturile magnetice Magna-Tiles și Magna-Qubix încurajează învațarea cu ajutorul conceptului STEM și reduce timpul petrecut în fața ecranului. Magneții au fost special proiectați de un profesor japonez de matematică pentru a ajuta copiii să înțeleagă conceptele de matematică și știință, să perfecționeze abilitățile tactile și subiecte de învățare STEM.

Jocurile Magna-Tiles sunt o sursă nelimitată de creativitate și inventivitate pentru copii.Premiate de către diverse asociații și organizații jocurile educative sunt inovative în materie de învățare prin joacă.

Ce sunt jucăriile Magna Tiles?

Magna-Tiles este un sistem de jucării de construcție cu piese magnetice. Piesele sunt plăci de plastic de diferite forme care se unesc magnetic, permițând copiilor să construiască diferite structuri geometrice.

Magna-Tiles au fost dezvoltate inițial în Japonia, unde au fost vândute sub numele de Pythagoras. Vânzătorul american Rudy Valenta a văzut jucăria în timp ce vizita Japonia în 1996 și a cumpărat drepturile asupra jucăriei. A redenumit sistemul de jucării „Magna-Tiles” și a fondat Valtech Co. în 1997 pentru a-l vinde

Magna Tiles sunt jucării sigure?

Magna Tiles par a fi cele mai puternic piese magnetice de construit. Fiecare piesă de colț are un mic nit metalic rotund care fixează plăcile de plastic. Aceasta înseamnă că este o protecție suplimentară pentru a garanta că piesa nu se va destrăma și că magneții mici ies. Nu au fost raportate cazuri de piese Magna Tiles care sa se spargă de către copii in joacă.

Magna Tiles sunt jucării STEM?

Da , cu siguranță seturiel de construit magnetice de la Magna Tiles sunt jucării STEM. Copii invata cu ajutorul lor notiuni de magnetism, matematica, fizica si in acelasi timp iși dezvoltă creativitatea și imaginatia.

Întrebări frecvente:

Magna Tiles se pot băga în apă?

Piesele Magna Tiles se pot introduce in apa fără a superi vreo deteriorare, totuși producătorul nu reecomanda jocul in apă cu aceste seturi de construit.

Seturile Magna Tiles sunt compatibile cu alte piese magnetice?

Da, seturile de construit Magna Tiles sunt compatibile cu Picasso Tiles pe care le găsiți de asemenea în magazinul maraandtom.ro si cu seturile Conectix. Este posibil ca seturile Magna Tiles sa fie compatibile și cu seturi de la alti producători.

Cum se curăță piesele Magna Tiles?

Producatorul recomandă să ștergeți piesele Magna Tiles cu o cârpă umedă sau cu șervețele pentru copii. Nu le înmuiați niciodată în substanțe chimice și, dacă le udați în interior, faceți tot posibilul să le uscați sau să le aruncați dacă se formează mucegai în interior. Piesele Magna Tile nu se spapla in mașina de spălat!

Descoperă lumea Magna Tiles prin maraandtom.ro

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare