Orchard Toys

Filtrează

Orchard Toys

Orchard Toys a început în jurul unei mese de bucătărie, făcând blocuri și șabloane pentru o grădinița locală. Acum, peste 40 de ani mai târziu, livrează în peste 50 de țări diferite din întreaga lume și sunt recunoscuți ca producător lider de jocuri și puzzle-uri educaționale atât în ​​Marea Britanie, cât și la nivel global.

Cu o reputație de calitate și durabilitate, Orchard Toys se pot lăuda cu crearea de produse care pot rezista la uzura mâinilor mici, fie că acestea sunt acasă, într-un cadru de îngrijire a copiilor sau în școli.

Orchard Toys este un brand atemporal care a fost transmis de-a lungul generațiilor, mulți dintre clienții cărora li s-a oferit Jucăriile Orchard în copilărie, acum le-au transmit copiilor și nepoților! Atribuim această fidelitate puternică asupra mărcii ilustrațiilor noastre distinctive, colorate, beneficiilor educaționale și produselor de înaltă calitate, care ajută copiii să învețe și să se joace în întreaga lume.

„Învățarea făcută amuzant” este și va fi întotdeauna în centrul a tot ceea ce Orchard Toys face. Compania vrea să se asigure că fiecare produs pe care îl face îndeplinește echilibrul perfect între educație și distracție.Orchard Toys continuă să producă jocuri și puzzle-uri care obțin sigiliul aprobării atât de la părinți, cât și de la copii!

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare