Pokémon Trading Card Game

Filtrează

Pokémon Trading Card Game

Pokémon Trading Card Game este un joc de cărți bazat pe strategie, care se joacă de obicei pe un tabla de joc desemnata în care doi jucători (asumându-și rolul de antrenor Pokémon) își folosesc Pokémonul pentru a se lupta unul cu celălalt.

Fiecare jucător pune în joc un Pokémon ca Pokémon activ și atacă Pokémonul activ al adversarului.

Pokemonul care a suferit suficiente daune din cauza atacurilor – care își atinge sau depășește HP – este denumit „Knocked Out”. Pentru fiecare dintre Pokémonii „Knocked Out” al adversarului, învingătorul obține 1 carte Premiu, deși unele mecanici speciale de cărți acordă până la 2 sau 3 cărți Premiu în conformitate cu ierarhia lor superioară.

Cărțile cu premiu sunt condiții primare de câștig, posesia a șase cărți cu premiu fiind un câștig instantaneu.

Alte modalități de a câștiga sunt prin „eliminarea” tuturor Pokémonilor pe care adversarul îi are pe banca lor (adică rândul din spatele punctului activ, lupta împotriva Pokémonului care găzduiește încă cinci Pokémon pentru a înlocui Pokémonul activ dacă acesta se retrage sau este „eliminat”). Astfel încât adversarului nu mai are niciun Pokémon, sau dacă la rândul adversarului nu mai sunt cărți de tras în pachetul său.

Întrebări frecvente

Este Pokemon bun pentru copiii ?

Dacă îi vei permite copilului tău să colectioneze cărdurile Pokemon, merită să-l provoci să facă ceea ce noi nu am făcut niciodată și să învețe efectiv abilitățile de gândire critică pentru a juca acest joc. Va învăța să faci față situațiilor complexe, chiar și într-un scenariu imaginar de joc,  ceea ce este o abilitate valoroasă în viață.

Se încheie Pokémon Trade Card Game?

Pentru a dedica resurse pentru Trade Card Game Pokémon Live, dezvoltarea setului de cărți pentru TCG Pokémon Online s-a încheiat pe 1 martie 2023. Odată cu apusul Trade Card Game Pokémon Online, nicio dezvoltare suplimentară a setului de cărți nu va fi acceptată în joc. din 1 martie 2023.

Codurile de pe Cardurile TCG Pokémon expiră?

Codurile de descărcare achiziționate de la comercianți cu amănuntul nu expiră. Cu toate acestea, codurile de descărcare oferite pentru o anumită promoție, cum ar fi distribuțiile Pokémon, vor avea de obicei o dată de expirare. Acest lucru va fi notat în informațiile despre promoție sau materialele cu care a fost furnizat codul de descărcare.

De ce sunt atât de scumpe TCG Pokémon?

Cu cât o anumită carte a iesit din tipar de mai mult timp, cu atât devine mai greu să o obții, ceea ce poate duce la creșterea prețului. Acesta este doar unul din motivele pentru care cardurile mai vechi tind să fie cele mai scumpe – multe dintre cardurile care au fost tipărite inițial au fost pierdute, deteriorate sau distruse.

Cât durează un joc de cărți Pokémon?

Doi jucători joacă simultan, fiecare cu un pachet de 60 de cărți, spune site-ul oficial Pokémon. Durata fiecărui meci Pokémon depinde de cât de repede îți poți învinge adversarul, dar timpul de joc poate dura de la câteva minute până la mai mult de o oră. Turneele oficiale ale jocurilor de cărți de schimb Pokémon pot dura chiar și peste 12 ore.

Jocul de cărți Pokémon este greu de jucat?

Pokemon TCG este un joc incredibil de ușor de învățat și merită făcut, indiferent de vârsta sau experiența ta – pentru că este incredibil de distractiv. Canalul YouTube Pokemon a creat o serie de videoclipuri rapide și utile pentru a vă învăța tot ce trebuie să știți despre regulile de bază ale jocului.

Descopera colectia de Pokemon de la Mara And Tom

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare