Pokémon Trading Card Game

Filter

Pokemon TCG, Pokemon GO Tin

Evaluat la 0 din 5
169,99 lei

Pokémon TCG: Virizion V Box

Evaluat la 0 din 5
169,00 lei

Pokémon Trading Card Game

Pokémon Trading Card Game este un joc de cărți bazat pe strategie, care se joacă de obicei pe un tabla de joc desemnata în care doi jucători (asumându-și rolul de antrenor Pokémon) își folosesc Pokémonul pentru a se lupta unul cu celălalt.

Fiecare jucător pune în joc un Pokémon ca Pokémon activ și atacă Pokémonul activ al adversarului.

Pokemonul care a suferit suficiente daune din cauza atacurilor – care își atinge sau depășește HP – este denumit „Knocked Out”. Pentru fiecare dintre Pokémonii „Knocked Out” al adversarului, învingătorul obține 1 carte Premiu, deși unele mecanici speciale de cărți acordă până la 2 sau 3 cărți Premiu în conformitate cu ierarhia lor superioară.

Cărțile cu premiu sunt condiții primare de câștig, posesia a șase cărți cu premiu fiind un câștig instantaneu. Alte modalități de a câștiga sunt prin „eliminarea” tuturor Pokémonului pe care adversarul îi are pe banca lor (adică rândul din spatele punctului activ, lupta împotriva Pokémonului care găzduiește încă cinci Pokémon pentru a înlocui Pokémonul activ dacă acesta se retrage sau este „eliminat”). Astfel încât adversarului nu mai are niciun Pokémon, sau dacă la rândul adversarului nu mai sunt cărți de trage în pachetul său.

Descopera colectia de Pokemoni de la Mara And Tom

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare