Quut

Filtrează

Quut

Un brand belgian inovator de jucarii de exterior, cu design original creat cu gandul la vremea copilariei, a jocului in aer liber mai ales la plaja.

Quut (pronunțat „drăguț” în engleză) s-a născut la sfârșitul anului 2012, în bucătăria PARS PRO TOTO, o agenție de design belgiană bine respectată, cu peste 25 de ani de experiență în proiectarea și proiectarea de produse inovatoare și mărci atractive.

Quut reinventează elementele de bază precum o lopată, o găleată,… oferind o colecție de jucării inteligente de plajă care combină designul, ergonomia, soliditatea și responsabilitatea ecologică, deoarece toate sunt fără ftalați, fără BPA, fără latex și 100% reciclabil!

Produsele Quut sunt inspirate de modul in care copiii se joaca la plaja. Sunt distractive, versatile, ergonomice, multifunctionale, frumoase si cel mai important: construite pentru a rezista … sezon dupa sezon si pentru a putea fi transmise si generatiei urmatoare

Întrucât Quut a fost creat de o echipă de proiectare cu experiență, marca noastră a urmărit excelența încă de la început.
Jucăriile Quut au fost premiate pentru design, inovație și valoare de joc. Au câștigat chiar și un premiu pentru modul în care este gestionată marca noastră.

Scopul Quut: să creeze jucării frumoase și bine concepute pentru a ajuta părinții și copiii să se bucure împreună de copilărie.

Jucării de calitate pentru timp de calitate.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare