Ravensburger

Filtrează

Ravensburger

Ravensburger este cea mai mare companie europeană ce produce și distribuie jucarii. De la puzzleuri , jocuri de scoietate, jocuri logice sau creative.

Ravensburger acopera cea mai variată gama de jucarii si jocuri pentru copiii de toate varstele.

Ravensburger se ghidează după ideea de a încuraja copiii în descoperirea a ceea ce contează cu adevărat.

Puzzle-urile Ravensburger

Puzzleurile Ravensburger fie ca sunt 2D sau 3D sunt cunoscute în întreaga lume. De la puzzleuri simple pentru copii, la puzzleuri complexe de 3-4000 de piese sau puzzle-uri 3D pentru adulți aceste jocuri sunt recunoscute pentru calitatea excepțională fiind un etalon în piața de jocuri.

Jocuri de societate Ravensburger

Deși compania este cunoscută în special pentru puzzleuri, jocurile de societate și-au făcut loc de ceva timp în portofoliul acestui producător. Jocuri precum: The Castles of Burgundy, Puerto Rico  sau Ra sunt foarte apreciate de  pasionatii de boardgames si se află în topul preferințelor.

Jocuri Creative

Jocurile creative precum pictura cu numere sau tablourile de creat cu ată sunt ideale pentru copii ce vor să își dezvolte latura artistică și creativitatea.

Descopera oferta de puzzleuri, jocuri de societate și jocuri creative Ravensburger de la Mara and Tom. O gamă diversificată. Livrare imediată

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare