Gravitrax

Filtrează

Gravitrax

GraviTrax vă permite să proiectați și să vă construiți propriile piste cu bile și să experimentați gravitația, magnetismul și cinetica pentru a vă propulsa bila până la final. Cu o varietate de plăci, niveluri, piste și elemente, puteți controla viteza bilelor.

Inspirați copiii să construiască piste epice trasee pentru bile cu acest set de joacă STEM imaginativ si creativ de la Ravensburger.

O mulțime de jucării STEM se bazează pe smartphone-uri sau tablete pentru a funcționa, în special pentru jocurile cu realitate augmentată. Problema este și va fi întotdeauna timpul de exunere a copiilor la ecran care vine cu aceste produse.

Nu sugerăm că ar trebui să evitați aceste jocurii, ci mai degrabă să oferiti copiilor o alternativă  și să este să implicați mințile tinere într-o activitate creativă ce le stimuleaza imaginatia și îi tine departe , măcar pentru câteva ore de  ecranele dispozitivelor. GraviTrax de la Ravensburger este o alternativă potrivită.

GraviTrax  Jucăria STEM perfectă pentru copii

Această jucărie STEM deschisă, fără ecran, este activitatea perfectă pentru băieții și fetele cu vârsta de peste 8 ani. De ce este GraviTrax jucăria STEM perfectă? Ei bine, GraviTrax:

  • Încurajează creativitatea și rezolvarea problemelor
  • Încurajează jocul social și cooperant
  • Încurajează învățarea practică, condusă de copii
  • Sprijină părinții în predarea subiectelor și abilităților STEM

De ce merită să cumperi seturile GraviTrax?

Seturile de construit Gravitrax oferă copiilor o experință unică. De fiecare dată când construiesc un nou traseu cu bile, cei mici își pun la încercare o gama întreagă de abilități. Experiența practică oferită de gravitrax este unică iar investitiția este pe deplin profitabilă pentru cei mici.

Mai mult decât atât o extensie nouă face ca jocul de baza să devină din nou interesant după o anumită perioadă. Așadar nu trebuie să cumpărați jocuri noi ci doar extensiice largesc orizontul de cunoaștere si experință a celor mici.

Care este vârsta potrivită pentru Gravitrax?

Seturile STEM GraviTrax sunt recomandate pentru copii începând de la 8 ani si merg până la 99 de ani. Da, si adultii se pot distra cu aceste seturi spectaculoase de trasee cu bile. Avantajul major este că părinții se pot juca împreună cu copii pentru o experință și momente unice.

Seturile GraviTrax sunt magnetice?

Traseele cu bile GraviTrax se bazează în principal pe  gravitatție așa cum le sugerează și numele, dar anumite extensii pot folosi magneti pentru a accelera bilele de-a lungul traseelor.  Trasele pto fi construite si fără aceste extensii magnetice dar distractia e mai marre daca le includeti si pe acestea.

Care este scopul jocurilor STEM GraviTrax ?

GraviTrax sunt seturi interactive care permite jucătorilor să proiecteze și să construiască piste cu bile, experimentând în același timp gravitația, magnetismul și cinetica pentru a explora posibilități nesfârșite și creativitate infinită.

Scopul final al construirii acestor trasee este să creezi un circuit cat mai spectaculor si să aduc bilele la final folosind doar forta gravitatională.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare