Tender Leaf Toys

Filtrează

Tender Leaf Toys

Tender Leaf Toys este o companie americană de jucării ce și-a propus.
Tender leaf Toys crează lumi interesante de jucării imaginative din lemn, care sunt făcute să reziste o viață plină de dragoste.

Dezvoltă și să îmbunătățesc continuu produsele fermecătoare, ciudate, atrăgătoare și perfecte pentru mâini mici. Deși le place să fie educaționali prin joc, încurajează fiecare copil să fie autentic să se exprime, astfel încât să poată crește cu încredere și să se distreze în același timp!

Ceea ce fac cel mai bine cei de la Tender Leaf Toys este să creeze jucării cu longevitate. Își pun întreaga pasiune pentru a menține o identitate de marcă puternică și se străduiesc să fie cât mai buni.

Fiecare jucărie Tender Leaf este testată cel puțin timp de doua luni înainte de a intra în producție, pentru ca beneficiile celor mici să fie maxime, atât educaționale cât și de bucurie a jocului.

Tender Leaf Toys iubesc natura și sunt responsabili

Compania s-a angajat  să protejeze resursele naturale și lucrează numai cu lemn de cauciuc recuperat, un produs secundar al industriei latexului. În plus, pentru fiecare copac recuperat pe care îl folosește, plantează unul nou, conducând înainte ciclul de regenerare. Le-a fost acordată medalia ICTI Ethical Toy Program pentru lanțul nostru de aprovizionare etic și durabil.

Încurajează producția manuală a jucăriilor

De la lemn brut până la produsul finit, fiecare etapă de producție are loc în aceeași fabrică administrată de o familie. Odată ce fiecare jucărie a fost pictată manual, asamblată și verificată, aceasta este înfășurată în hârtie și ambalată în carton reciclat.

Tender Leaf Toys își doresc so fie durabili  și sunt aproape de a elimina plasticul de unică folosință din toate ambalajele.

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare