Copiii la putere. 1 iunie.

Creează și câștigă! Acesta este mesajul ultimei campanii Mara&Tom menite să sărbătorească copiii de ziua lor, 1 iunie. 

Ești copil, însă cu siguranță știi să faci multe lucruri  interesante – poate ești bun la pictură, iți place să bricolezi sau ești pasionat de olărit. Alege orice lucru creat de tine și vinde-l la noi, în magazinul prietenilor Mara & Tom. Fie că e un tablou, un vas ceramic pictat de tine, o poveste scurtă scrisa de tine sau orice obiect care a ieșit din mâinile tale, listează-l în magazinul nostru, iar noi îl vindem pentru tine. Iar de banii câștigați poți cumpăra ce jucărie îți dorești din magazin. Fii creator, nu doar consumator!

Vrem să  încurajăm copiii să fie creativi, dar și să experimenteze cum e să câștige proprii bani. Astfel, le punem la dispoziție o pagină în magazinul nostru www.maraandtom.ro unde îi invităm să expună și să scoată la vânzare orice obiect/decorațiune/lucrare create de ei.

Cu banii obținuți din vânzarea produsului vor putea sa își cumpere orice joc sau jucărie își doresc.

Regulament:

Perioadă: 10 mai – 1 iunie 2024

Pagină categorie expunere lucrări copii: Copiii la Putere

Mecanism: În schimbul obiectelor vândute copiii vor primi un voucher care valorează suma obiectului vândut și pe care îl pot folosi la achiziția de produse din magazinul www.maraandtom.ro.

Vocherele vor fi nominale, si vor fi trimise pe email in momentul in care se efectueaza cumpararea produsului.

Vauchere sunt valabile până la data de 31 iulie 2024.

Pentru înscrierea produselor în magazin, trebuie trimise poze pe adresa office@maraandtom.ro – 3 poze (clare) cu obiectul pe care participantul vrea să îl vândă și prețul pe care îl dorește. 

Dacă obiectul este cumpărat, participantul are obligația de a împacheta produsul și de al pregăti să fie preluat de curierul. Datele de expeditie (AWB) vor fi generate de noi.

 Costul curierului (19 lei) este acoperit de cumpărător pentru produsele sub 300 lei și de magazinul www.maraandtom.ro pentru produsele mai scumpe de 300 lei.

Pozele pot fi (si recomandăm să fie) trimise de către părinți.

Data limită la care se pot trimite lucrări pentru vânzare este 31 mai 2024.

Ne rezervam dreptul sa selectam creatiile sau operele pe care copiii participanti ni le trimit.

Nu vor fi acceptate creatiile ce au mesaje  cu continut  vulgar, impropriu de afisat copiilor , ce instiga in vreun fel la ura, violenta sau discriminare de orice natura! Totodata sunt excluse produsele sau lucrarile ce au caracter politic.

Produsele din secțiunea Copiii la Putere nu sunt proprietatea maraandtom.ro. Nu ne asumam responzabilitatea pentru orginalitatea produselor trimise de catre participantii la aceasta campanie.

In cazul in care doriti să vedeti mai multe cadouri pentru copii de 1 iunie gasiti o oferta variata de jocuri si jucarii la reducere in secțiunea: Cadouri copii

Share

Citește articole similare