Copii pentru Copii. Mara și Tom Spiridușii Oficiali ai lui Moș Crăciun

Se apropie Crăciunul și, bineînțeles, cea mai agitată și intensă perioadă din an cu pregătitul cadourilor pentru Moș Crăciun. 

Însă, surpriză mare! Anul acesta Mara și Tom au fost desemnati ‘Spiridușii Oficiali’ ai lui Moș Crăciun! Iar pe lângă asta au mai fost insărcinați și cu o misiune foarte specială – să-l ajute pe Moș Crăciun să ducă cadouri copiilor mai puțin norocoși acolo unde el ajunge mai greu: mai exact copiilor de la Asociația Casa Bună din București.

Cei care încă nu au auzit de Asociația Casa Bună vă spunem că povestea lor este simplă – Mulți copii și adolescenți au nevoie de ajutor și îndrumare așa că au pornit prin a oferi sprijin educațional. Dar au depășit demult subiectul și au reușit să construiască o comunitate de voluntari în jurul nevoilor mari ale celor mai puțin norocoși.

Să revenim din nou la Mara și Tom, spiridușii oficiali ai lui Moș Crăciun care, deși aveau treabă, s-au plictisit de împachetat colete și au plecat în vacanță. Își iau și copiii aștia vacanță cum vor ei. Dar acum cu pandemia asta toata lumea își ia vacanță…

Problema e că Mara și Tom au plecat în vacanță, prin urmare trebuie să îi înlocuim pentru că aveau o treabă foarte importantă de făcut. Jucării pentru copii. Cadouri pentru copii.

Se știe de când e lumea – nu exista Crăciun fără cadouri. Moș Crăciun are nevoie urgentă de niște ajutoare care să-i înlocuiască pe Mara și pe Tom. 

Vrei să fii Mara? Vrei să fii Tom? Vino alături!

Dragi copii, vă invităm să vă transformați în unul din spiridușii Moșului, fie Mara, fie Tom și să ne ajutați să împachetăm cadouri împreună pentru copii, în curtea casei spiridușilor. Și părinții sunt bineveniți, desigur. Toate cadourile pregătite de copii vor fi duse de Moș Crăciun la copiii de la Asociatia Casa Buna. 

Când? Sâmbătă, 11 decembrie, începând cu ora 12:00 în atelierul lui Mara și Tom din str. Popa Savu, nr. 44.

Va fi o zi de sâmbătă în care vom împacheta cadouri, vom picta felicitări și vom cânta colinde. 

Iar până atunci, te invităm  să descoperi, la categoria de produse ‘Copii pentru copii’, o selecție de jocuri pentru toate vârstele de copii. Partea cea mai bună este că noi vom dona 5% din prețul fiecărei jucării cumpărate din această selecție către Asociația Casa Bună București. Iar la sfârșitul zilei, achiziția ta va aduce un zâmbet pe fața unui copil.

Campania  Copii pentru Copii se va desfășura în perioada 25.11 -25.12.2021 și va fi în limita stocurilor și locurilor disponibile, cu reducerile afișate pe website. Pentru alte detalii și informații urmăriți-ne pe conturile de social media: Facebook, Instagram

P.S. casa lui Mara si Tom are locuri limitate, așa că vă rugam să confirmați prezenta la evenimentul din 11 decembrie la adresa de email: support@maraandtom.ro.

Abia vă așteptăm să facem fapte mari împreună!

 

Citește articole similare