Spiridușii care i-au inlocuit pe Mara și Tom.

Se stie deja ca Mara si Tom, spiridusii oficiali ai Mosului, au plecat in vacanta, iar noi aveam mare nevoie de niste ajutoare pentru a putea pregati toate cadourile pe care Mos Craciun urmeaza sa le duca copiilor.

Si uite ca am avut noroc, astrele au tinut cu noi, iar astazi in atelierul lui Mara si Tom s-au strans o mana de copii si parinti cu energie multa, pusi pe treaba si pe fapte mari.

Aveam o misiune, aveam de impachetat si faurit bucurii si asta am facut. Copiii au impachetat, au lipit ambalaje, au scris felicitari cu mesaje din inima, au desenat cele mai sincere tablouri si au inteles inca o data importanta de a darui. De a imparti. A fost atata emotie in gesturile si implicarea lor.

Am avut foc in semineul din curte care a incercat timid sa faca fata celor 3 grade de afara, am avut colinde cantate de Tudor si Edy si am avut prajituri si dulciuri gatite de Ioana. Si multi oameni alaturi. Reteta perfecta pe care planuim sa o punem din nou in practica sambata viitoare pe 11 decembrie, ora 12:00.

Cine vrea sa fie Spiridusul lui Mos Craciun? Asteptam un mesaj la adresa de email office@maraandtom.ro ca sa va pastram locul cald. 🙂

Lasam dovada niste poze de azi.

Multumim tuturor care au participat.

 

Share

Citește articole similare