Craciun Fericit!

Am reusit sa ne adunam gandurile dupa ultimele saptamani absolut pline de curse contra cronometru, importuri sau comenzi last minute plus nopti tarzii in atelierul nostru. 

Dar am reusit sa o scoatem la capat. Si suntem multumiti rau de tot. ­čÖé

Iar daca nu am impartasi si cu voi, nu ar fi corect. Pentru ca campania ÔÇśCopii pentru copiiÔÇÖ a fost posibila mai ales datorita voua. Iar acum, la finalul ei, e momentul sa va dezvaluim impactul avut.

Au fost doua sambete friguroare, 4 si 11 decembrie, in care ne-am intalnit cu unii dintre voi in curtea showroom-ului nostru pentru a fi spiridusii Mosului si a impacheta cadouri in locul lui Mara si Tom plecati in vacanta.

Si uite asa in atelierul nostru s-au strans o mana de copii si parinti cu energie multa, pusi pe treaba si pe fapte mari.

Aveam o misiune, aveam de impachetat si faurit bucurii si asta am facut. Copiii au impachetat, au lipit ambalaje, au scris felicitari cu mesaje din inima, au desenat cele mai sincere tablouri si au inteles inca o data importanta de a darui. De a imparti. A fost atata emotie in gesturile si implicarea lor.

Am avut si foc in semineul din curte care a incercat timid sa faca fata celor 3 grade de afara, am avut colinde cantate de Tudor si Edy si am avut prajituri si dulciuri gatite de Ioana si Saveta.

Cele 3 saptamani de campania ÔÇśCopii pentru copiiÔÇÖ au stat cam asa in cifre:

  • 70 de cadouri impachetat si trimise la Asociatia Casa Buna
  • 5% din pretul tuturor jucariile vandute din categoria de produse ÔÇśCopii pentru copiiÔÇÖ care inseamna: 2131,26 RON au mers in contul Asociatiei Casa Buna
  • Mai multe imagini aici

Dar pe langa asta cel mai important pentru noi este speranta pe care aceasta actiune ne-a adus-o. Speranta ca inca suntem multi care vrem sa facem bine, carora ne pasa si care putem face diferenta.

Ne inclinam in fata voastra!

Sarbatori cu bine!

P.S. Multumim Casa Buna, BISM Romania, Ioana si Edy Chereji, Tudor Chirila, Magica International, Ludicus Games, Boribon, Cristian Raileanu, Ioana Parvan

Citește articole similare