Concurs ‘ᴄᴏᴘɪɪɪ ʟᴀ ᴘᴜᴛᴇʀᴇ’

Se apropie 1 iunie, ziua internațională a copiilor, ocazie cu care vrem, pentru a câta oară, să elogiem fiecare copil din jurul nostru și să întărim încrederea pe care o avem în ei. Se întâmplă să ne mai întrebăm, mai în glumă mai în serios, cum ar arăta o lume condusă de copii? 

 ‘ᴄᴏᴘɪɪɪ ʟᴀ ᴘᴜᴛᴇʀᴇ’ este noul mesaj Mara & Tom, iar iunie este luna în care vom sărbători și ne vom bucura de copii.

Vrem sa le reamintim cum curiozitatea și entuziasmul  lor de a descoperi lumea sunt unice, că inocența lor este de nemaigăsit, si că nu putem altfel decat sa ne incredintam toate sperantele pentru o lume mai buna lor. Prin ochii lor totul e posibil. Apropo, am pregătit și o selecție de cadouri pentru ei la prețuri speciale.

Tot ce această ocazie lansăm și concursul ‘ᴄᴏᴘɪɪɪ ʟᴀ ᴘᴜᴛᴇʀᴇ’.

 Concursul se adresează copiilor si îi rugăm să ne răspundă cum ar imagina ei o lume mai buna? Ce ar schimba daca ar fi la putere?

Cele mai votate răspunsuri vor primi o serie de premii in valoare totală de 1000 ron.

Cum participi?

1. Lasă un comentariu aici si scrie-ne cum ar arăta o lume mai bună în ochii tăi?

Cum câștigi?

2. Cele mai votate 3 comentariu/desen vor primi cele 3 premii.

Premii:

1. Voucher in valoare de 500 ron valabil pe site-ul maraandtom.ro timp de 30 de zile.

2. Voucher in valoare de 300 ron valabil pe site-ul maraandtom.ro timp de 30 de zile.

3. Voucher in valoare de 200 ron valabil pe site-ul maraandtom.ro timp de 30 de zile.

Distribuie concursul si invita cat mai multi prieteni sa te sustina. Copiii au puterea:)

Conditii de participare:

Concursul este organizat de Village Recorder SRL si se desfasoara în perioada 22 mai – 1 iunie 2022 pe intreg teritoriul Romaniei, in spatiul virtual corespunzator paginii www.facebook.com/maraandtom, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Pot participa doar copii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani. Copiii sub varsta de 18 ani au nevoie de acordul parintilor pentru a participa. Este permis doar un singur răspuns/comentariu pentru fiecare participant. 

Câștigătorii vor fi aleși în funcție de cele mai votate comentarii prin butonul ‘Like’. 

Abia așteptm să aflăm gândurile copiilor așa că vă invităm să îi anunțați de concursul nostru și să îi provocați să răspundă.

Mult succces!

Share

Citește articole similare

9 Comments

 1. Balog Sofia Madeline spune:

  O lume mai buna în ochii mei este o lume minunata cu zâmbete de copii cu jocuri și jucării . Este o lume a inocenței,o lume a veseliei

 2. Tudorache Nicoleta spune:

  O lume mai buna in ochii fetitei mele este o lume lipsita de griji,cu foarte multa joaca,o lume plina de iubire si zambete.

 3. Ochisor Ioana spune:

  Copilărie înseamnă a celebra viata prin cuvinte și gesturi simple, dar pline de însemnătate care au puterea sa trezească în sufletele adulților acea “scanteie” vie și uneori uitata, îngropată sau adormita: ca totul este Posibil, ca nu exista Limite, iar singura granița este doar Imaginația.

 4. Dura spune:

  O lume mai buna trebuie sa fie aceea in care toti copii sunt tratati la fel,iubiti apreciati ,nu cred ca ar trebuii sa fie nici un copil care sa nu aiba parte de joaca,plimbare,a invata ce este bine si frumos in viata , a avea parte de o copilarie exact asa cum e normal pentru varsta lor.

 5. David Pop spune:

  Intr-o lume condusa de copii, oamenii nu ar mai face asa de multe lucruri rele, nu ar mai fuma si ar folosi mașini electrice în loc de cele cu motorina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *