„Când ai încetat să mai fii copil, ai murit de mult.”  Constantin Brâncuși

 

Trebuie să copilărești, indiferent de vârstă, până în ultima clipă a vieții, pentru a nu îți pierde spiritul creativ și pofta de viață. Trebuie să copilărești pentru a te menține tânăr, cu o minte deschisă către lume și către nou, să îmbrățișezi cu ușurință schimbarea și să îți menții  acel spirit al copilăriei treaz și puternic.

Jocuri cu care să copilărești

Cum poate fi mai ușor să copilărești, decât alături de copiii sau nepoții tăi, intrând în jocul lor, descoperind jucăriile cu care ei se joacă, indiferent de vârstă. A ta sau a copilului.

Mara & Tom își propun să vă prezinte câteva jocuri și jucării cu care poți să copilărești alături de copiii tăi, jocuri și jucării ce aduc bucurie și momente de bună dispoziție în familie, amintiri dragi  atât pentru părinți  cât și pentru copii.

Board games sau jocuri de societate cu care să copilărești

Jocurile de societate, mai ales cele ce includ și vârste mai mici, de la 5-6 ani sunt ideale pentru părinții ce vor să copilărească și să beneficieze de timp cu copiii. Vă recomandăm în continuare câteva jocuri pe care cei mari le pot juca alături de copii:

 

Din categoria jocurilor de familie sau de masă, cunoscute ca board games fac parte și jocurile de cooperare. Jocurile cooperative sunt jocuri de societate în care jucătorii lucrează împreună pentru a atinge un obiectiv comun, rezultatul fiind fie câștigarea, fie pierderea ca grup. Avantajul acestor jocuri mai ales pentru copii de vârste mici este că nu creează frustrări în cazul în care jocul este pierdut. Este un prim pas în gestionare eșecului de către copii mai ales dacă îi au alături pe părinți.

Joc De Cooperare Woolfy

Evaluat la 0 din 5
163,00 lei

Joc de masă, Casuța șoriceilor

Evaluat la 0 din 5
129,00 lei

Joc de masă, Monsieur Carrousel

Evaluat la 0 din 5
134,00 lei

 

O altă categorie de jocuri de societate cu care toți ne-am delectat încă din copilărie sunt jocurile de cărți. Fie că sunt clasicele trombon, război și kems sau jocuri mai noi de interactivitate socială foarte distractive, jocurile de cărți sunt un mod plăcut și distractiv de a petrece timpul alături de copii. I